MENIU

eMAG.ro: Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit

eMAG.ro – vă recomandăm câteva idei de cadouri de Crăciun pentru iubit, dacă încă nu v-ați hotărât ce să-i luați de sărbători.

eMAG.ro – lista completă de cadouri de Crăciun pentru iubit poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat câteva produse și categorii de produse de la eMAG.ro ce pot fi consultate pentru alegerea de cadouri de Crăciun pentru iubit.

Ideile noastre sunt diversificate, la fel și oferta, așa că vă puteți regăsi cu orice fel de buget în cel puțin unul dintre cadourile propuse. Alegeți în funcție de personalitatea iubitului vostru.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Telefon mobil

eMAG.ro are o gamă diversificată de telefoane mobile, numai bune pentru a fi destinate cadouri de Crăciun pentru iubit. Vă recomandăm cele mai râvnite 2 telefoane ale momentului care sunt cu siguranță Samsung Galaxy S6 și iPhone 6S.

Ambele au reduceri importante de preț și pot fi achiziționate și în rate, ceea ce este foarte important dacă vreți să faceți achiziția cu o investiție minimă.

Oferta eMAG.ro la Samsung Galaxy S6 poate fi consultată AICI.

Oferta eMAG.ro pentru telefonul iPhone 6S cu reducere poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Laptopuri

Cei de la eMAG.ro recomandă printre cadouri de Crăciun pentru iubit și câteva modele de laptopuri. Noi am ales 2 care ne-au atras atenția prin prețul excelent și oferta disponibilă în această perioadă.

Laptopul de la Lenovo IdeaPad este un laptop ce beneficiază de discount și are un preț sub 1000 de lei, pentru cei care vor să facă o investiție ceva mai mică. Laptopul are procesor de 2.16 Ghz. Oferta poate fi găsită AICI.

Laptopul MacBook Air 11 este ceva mai scump însă beneficiază de 13% reducere de preț. Laptopul are procesor Intel Core i5 de 1.6 Ghz și beneficiază de calitatea Apple. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – îngrijire personală

Am selectat de la eMAG.ro și două produse de îngrijire personală pe care trebuie să le aibă orice bărbat, așa că pot fi cadouri de Crăciun pentru iubit ideale.

Aparatul de ras de la Philips este o alegere excelentă, are o reducere de 40% din preț, se poate folosi atât wet cât și dry, e dotat cu acumulator, 2 camete, trimmer și are culoarea roșu cu negru. Oferta pentru aparat este AICI.

Un alt aparat care poate fi trecut pe lista de cadouri de Crăciun pentru iubit este acest aparat de tuns corporal de la Philips care e dotat cu baterii, pieptene pentru tuns și alte accesorii. Oferta cu reducere de 30% de la eMAG.ro este disponibilă AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Parfumuri

Cei de la eMAG.ro au o ofertă foarte diversificată de parfumuri bărbătești care pot fi perfecte pe lista de cadouri de Crăciun pentru iubit. Prețurile sunt accesibile și cele mai multe au discounturi de pete 20%. Consultați oferta completă de parfumuri, cosmetice dar și seturi cadou AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Ceas

Vă recomandăm un ceas bărbătesc ce are un preț accesibil și este de o calitate desăvârșită, având chiar și un discount de 30%. Ceasul este un Times FlyBack, stil sport cu mecanism de tip Quadtz. Ceasul e din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Unelte camping

Printre sugestiile de cadouri de Crăciun pentru iubit vă recomandăm și un set cu unelte pentru bărbați adevărați. Topor pentru camping Fiskars, cuțit utiliat, toate foarte necesare pentru drumeții și activități outdoor. Oferta completă o puteți consulta AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Ceas inteligent

SmartWatchs sunt la mare căutare în acest moment și pot fi ideale ca și cadouri de Crăciun pentru iubit. Vă recomandăm de la eMAG.ro oferta pentru ceasul Asus ZenMatch 2 care are discount de 8%, este argintiu și toate detaliile tehnice le puteți afla AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Consola Sony PlayStation 4

Cred că este în topul de Cadouri de Crăciun pentru iubit această consolă atât de râvnită. Chiar dacă prețul nu este unul tocmai mic, eMAG.ro are o ofertă specială în această perioadă și în plus, poate fi achiziționată prin rate. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Cadouri de Crăciun pentru iubit – Cărți

O ofertă diversificată de cărți sunt disponibile la eMAG.ro și puteți să le achiziționați la prețuri foarte bune în această perioadă. Sunt cadouri ideale cu care nu aveți cum să greșiți. Consultați principalele titluri AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag.ro cadouri de craciun pentru iubit