MENIU

eMAG.ro – Cele mai bune oferte ale săptămânii. Reduceri mari chiar înainte de Black Friday 2015

eMAG.ro vine cu reduceri foarte mari chiar înainte de Black Friday 2015.

Produsele care au reduceri mari la eMAG.ro chiar înainte de Black Friday 2015 le găsiți AICI.

Cei de la eMAG.ro au făcut o serie de promoții deosebite, chiar înainte de Black Friday 2015, iar noi vă prezentăm produsele din toate categoriile care sunt cele mai avantajoase în acest moment.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Samsung Galaxy S6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului are acum o reducere de preț de la eMAG.ro de 16%. Telefonul e dotat cu o memorie de 32 Gb și oferta completă o puteți consulta AICI.

Mai multe telefoane mobile de la Samsung au reduceri de preț foarte avantajoase la eMAG.ro. Lista completă  o puteți consulta AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – telefon mobil Karbonn Titanium

Telefonul mobil Karbonn Titanium, în ciuda faptului că nu e produs de un brand cu foarte mult renume, vine cu o oferta foarte avantajoasă ca preț dar și excelentă din punct de vedere al calității produsului și performanțelor. Telefonul are funcția 3G, e dotat cu GPS, are o memorie internă de 8 Gb și RAM 1GB. Diagonala display-ului este de 5 inch, iar prețul beneficiază de o reducere fabuloasă de 27%. Oferta poate fi consultată AICI.

Lista completă cu telefoane mobile cu reduceri de până la 45% de la Karbonn poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Telefon LG G3

Un alt telefon foarte avantajos care folosește tehnologie de vârf este LG G3. Telefonul poate transfera date la viteze foarte mari 4G, are o memorie generoasă de 32 Gb, iar cele două camere foto sunt foarte performante, cea principală are 13 MP senzor de imagine, iar cea secundară 2.1 Mp. Display-ul este de tip Quad HD și are 5.5 inch. Prețul are o reducere de 26% și îl găsiți AICI.

Mai multe telefoane mobile de la LG sunt disponibile AICI.

eMAG.ro – Reduceri înainte de Black Friday 2015 – iPhone

Pentru toate modelele de iPhone, eMAG.ro vine cu reduceri importante chiar înainte de Black Friday 2015. În plus, primești cadou o husă și un selfie stick. iPhone 6S are o reducere importantă de preț, are o memorie de 16 Gb și toată calitatea tehnologiei Apple. Prețul e disponibil AICI.

Toate modelele de iPhone cu reduceri le găsiți AICI.

eMAG.ro – Reduceri înainte de Black Friday 2015 – iPad mini 3

Mai multe modele de iPad au reduceri importante în această perioadă. iPad Mini 3 are o memorie de 64 Gb și se poate conecta la internet prin Wi-Fi. Tableta are funcția de Touch ID. Prețul e disponibil AICI.

Toate modelele de iPad disponibile la reducere le găsiți AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Laptop HP 250 G4

Laptopul HP 250 G4 este dotat cu un procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz Haswell. Laptopul are 15.6 inch, folosește o memorie de 4 Gb. Spațiul de stocare este unul foarte generos de 1Tb și laptopul e dotat și cu unitate optică. Prețul poate fi consultat AICI.

O serie de laptopuri au reduceri mari la eMAG.ro, iar lista tuturor o puteți consulta AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Televizor UTOK

Unul dintre cele mai interesante televizoare și foarte avantajoase este modelul LED UTOK care are o diagonală de 61 cm, ideal pentru un dormitor de dimensiuni medii, care are o rezoluție HD. Prețul poate fi consultat AICI.

O listă completă cu televizoare UTOK la reducere e disponibilă AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Televizor Samsung

Televizorul LED Smart Samsung are o diagonală de 101 cm și o rezoluție de excepție 4k Ultra HD. El beneficiază de o reducere foarte importantă de 32% de preț, iar oferta completă o puteți consulta AICI.

Mai multe televizoare de la Samsung sunt disponibile la reduceri foarte mari și le găsiți în lista de AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Aragaz

Aragazul ARCTIC are un preț mult redus și foarte avantajos în această săptămână de la eMAG.ro. Aragazul e dotat cu 4 arzătoare pe gaz, are aprindere electrică și funcții de Grill și rotisor. Oferta completă o găsiți AICI.

Mai multe produse electrocasnice de la Arctic și Beko au reduceri importante de la eMAG.ro și le puteți consulta AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Mașina de spălat rufe Arctic

Mașina SLIM de la Arctic are o capacitate de încărcare de 5kg, 800 RPM, face parte din clasa energetică A+ și are o reducere de 16% în acest moment de la eMAG.ro. Oferta completă o găsiți AICI.

Mai multe electrocasnice de la Arctic și BEKO sunt disponibile cu reduceri mari AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Hota incorporabilă BEKO

Hota incorporabilă telescopică Beko are o capacitate de absorbție de 275 mc/h, e dotată cu 1 motor și are dimensiunea standard de 60cm. Hota are un strat de inox la suprafață, iar prețul beneficiază de o reducere de 18%. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe electrocasnice de la Arctic și BEKO găsiți AICI.

eMAG.ro – reduceri înainte de Black Friday 2015 – Frigider Arctic

Un frigider Arctic foarte avantajos este următorul model pe care vi-l prezentăm, are un volum de 262 l, e dotat cu două uși, face parte din clasa energetică A+ și este foarte economicos. Prețul îl puteți consulta AICI.

Lista completă cu produse de la Arctic și Beko ce au reduceri o găsiți AICI.