MENIU

eMAG - Ce oferte foarte bune mai gasesti printre produsele resigilate de la eMAG

eMAG vine cu o ofertă excelentă de produse resigilate ce beneficiază de garanție și de un preț cu reduceri ce depasesc in un ele cazuri discounturi de peste 50%.

Întreaga listă cu produse resigilate de la eMAG o găsiți AICI.

În continuare aveți o selecție cu principalele produse ce au cele mai mari reduceri de preț la eMAG.

Resigilate eMAG - Mașină de spălat rufe Bosch

Această mașină de spălat rufe de la eMAG are o reducere de aproape 35%, este resigilată dar beneficiază de garanție 24 de luni. Capacitate de încărcare a mașinii este de 8kg, 1400 RPM, face parte din clasa energetică A+++ fiind foarte economică și are un afișaj de tip LCD.

Prețul acestei mașini de spălat rufe de la eMAG e disponibil AICI.

Lista cu mașini de spălat rufe resigilate e disponibilă AICI.

Resigilate eMAG - Frigider Bosch

Acest model de frigider de la Bosch are o singură ușă, are capacitate de 346l, face parte din clasa energetică A++ și beneficiază de o garanție de 2 ani de zile, fiind un produs resigilat. La exterior frigiderul este din inox și are o înălțime de 186cm.

Prețul acestui frigider resigilat de la eMAG  e disponibil AICI.

Mai multe frigidere resigilate de la eMAG puteți vedea AICI.

Resigilate eMAG - Aspirator

Aspiratorul de la Rowenta Silence Force Exreme Compact are o capacitate de 5l, este dotat cu tub telescopic, folosește o putere de 740 W și beneficiază de o reducere de peste 40% din preț. Produsul este resigilat dar are o garanție de 2 ani de zile.

Prețul aspiratorului este disponibil AICI.

Mai multe aspiratoare resigilate de la eMAG găsiți AICI.

eMAG resigilate - Televizor LED 3D Samsung

Acest televizor de la Samsung are funcție 3D și o diagonală de 117cm. Rezoluția televizorului este  FullHD și beneficiază de o reducere de 50% din preț, fiind un produs resigilat care are însă doar câteva zgârieturi superficiale pe carcasă și lipsesc ochelarii 3D. Televizorul primește o garanție de 1 an de la eMAG.

Prețul televizorului resigilat de la eMAG e disponibil AICI.

eMAG resigilate - Televizor Smart 3D LED Samsung

Acest televizor are o rezoluție maximă Full HD, diagonala e una generoasă de 138cm, este 3D și are toate funcțiile unui televizor Smart, putând fi conectat la internet. În plus, televizorul are o reducere de 50% din preț, prezintă urme de zgârieturi pe carcasă și are o garanție de 24 de luni de la eMAG.

Prețul acestui televizor resigilat de la eMAG e disponibil AICI.

eMAG resigilate - Televizor Smart 3D LED Samsung

Un alt televizor de la Samsung, extrem de avantajos, cu o reducere de 50% din preț și cu tehnologie de ultimă oră, este Smart 3D LED 46f8000. Acest televizor are diagonală de 116cm, rezoluție FullHD, este un produs resigilat, prezintă urme de ușoare zgârieturi și se livrează fără zgârieturi.  Garanția televizorului este de 24 de luni de la eMAG.

Prețul acestui televizor resigilat de la eMAG este disponibil AICI.

Resigilate eMAG – telefon Allview A4 You

O reducere de preț de 20% pentru televonul A4 You de la AllVIEW. Acest telefon moate administra simultan două cartele SIM simultan, e dotat cu două camere foto de 3.2 Mp și 0.3. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Telefonul mobil Samsung Galaxy S3 Neo are o memorie de 16 Gb și prezintă câteva zgârieturi superficiale. În plus, prețul telefonului este redus cu 14%. Telefonul are o diagonală a display-ului super Amoled HD de 4.8 inch și o rezoluție de 720x1280. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – iPhone 6

Un model de iPhone 6 Space Grey se regăsește printre produsele resigilate eMAG foarte ieftine, cu o reducere de 9% din preț. Telefonul are o memorie de stocare de 16 Gb. Oferta e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Laptop Asus

Acest laptop este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core N2840 cu o frecvență de 2.16 Ghz și 4 Gb memorie internă. În plus, laptopul care are o reducere de preț de 6% are spațiu de stocare de 500 Gb și placă video Intel HD Graphics. Oferta completă poate fi accesată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – Televizor Smart Android 3D Philips

După cum îi spune și numele, televizorul prezintă toate funcțiile Smart, poate fi conectat la internet, folosește rezoluția cea mai bună de pe piață 4K ULTRA HD, are o diagonală generoasă de 123cm și în plus poate reda și imagini 3D. Oferta completă pentru acest televizor resigilat de la eMAG poate fi găsită AICI.

eMAG resigilate – Mașina de spălat rufe SLIM Hotpoint

Un preț mult redus pentru produsul resigilat de la eMAG are și această mașină de spălat rufe de dimensiuni reduse însă ce folosește tehnologie foarte modernă și are capacități surprinzător de bune pentru dimensiuni. Mașina de la Hotpoint are 1200 RPM, 7 kg capacitate de încărcare cu rufe murdare și face parte din clasa energetică A+++, una dintre cele mai economicoase. În plus, mașina e dotată și cu un display LED. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Tableta Allview Viva i10G

Această tabletă este resigilată de la eMAG, prezintă pe carcasă câteva zgârieturi pronunțate, însă prezintă o garanție de 2 ani de zile. Tableta Allview Viva i10G este dotată cu procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 Ghz și are un display mare, generos, de 9.7 inch de tip LCD Retina. Tableta are 2 Gb RAM, 32 Gb memorie și poate fi conectată la internet atât prin Wifi cât și prin tehnologia 3G de care dispune. Prețul poate fi găsit AICI.

Resigilate eMAG - Televizor LED Smart TV 3D Philips

Acest televizor are toate funcțiile unu TV Smart, se poate conecta la internet, are o diagonală a display-ului de 140 cm și o rezoluție Full HD. Televizorul poate reda imagini 3D și beneficiază de o reducere de 50% din preț, dar și o garanție de doi ani de zile.

Prețul televizorului e disponibil AICI.

Mai multe televizoare resigilate de la eMAG găsiți AICI.

Resigilate eMAG - Nikon Coolpix S2800

Acest aparat foto beneficiază de o reducere de 50% din preț de la eMAG și are un senzor de 20.1 Mp și în plus vine dotat cu un card de 4Gb și o husă originală Nikon.

Prețul aparatului foto e disponibil AICI.

Mai multe aparate foto resigilate de la eMAG găsiți AICI.

Resigilate eMAG - telefon AllView X1 Soul Mini

O reducere de 21% din preț este disponibilă la telefonul AllView X1 Soul Mini pe eMAG. Telefonul e resigilat dar beneficiază de garanție. Telefonul e dotat cu un procesor puternic Cortex A7 Quad Core cu o frecvență de 1500 Mhz, iar camera principală este de 8 Mp.

Prețul telefonului e disponibil AICI.

Mai multe telefoane resigilate de la eMAG sunt disponibile AICI.

eMAG resigilate - Televizor Smart 3D LED LG

O ofertă excelentă de televizor resigilat este și cea pentru cel de la LG, care are o diagonală de 178cm, rezoluție FullHD, îndeplinește toate funcțiile unui Smart TV și poate reda imagini 3D. Televizorul are zgârieturi superficiale, este livrat fără ochelari dar beneficiază de o reducere de 50% din preț și 24 de luni de garanție de la eMAG.

Prețul acestui televizor resigilat de la eMAG e disponibil AICI.

eMAG resigilate - Televizor Smart LED LG

Unul dintre cele mai tari televizoare pe care le găsești la promoție 50% reducere la eMAG, resigilat, este cel de la LG. Televizorul are diagonală de 139cm, o rezoluție UltraHD 4K și toate funcțiile unui televizor Smart. Produsul beneficiază de 24 de luni garanție de la eMAG și 3 luni de acces gratuit la cel mai mare catalog de conținut 4K.

Prețul acestui televizor resigilat de la eMAG e disponibil AICI.

eMAG resigilate - Televizor LED Smart 3D Philips

Acest televizor resigilat de la eMAG are o reducere de 40% din preț, are toate funcțiile unui Smart TV și o garanție de 2 ani de zile. Televizorul are o diagonalp de 117cm și rezoluție maximă FullHD.

Prețul acestui televizor resigilat de la eMAG e disponibil AICI.

eMAG resigilate - televizor LED Sharp

40% reducere pentru televizorul LED de la Sharp, unul dintre cele mai accesibile de pe piață, la nivelul acesta de tehnologie. Televizorul are o diagonală de 117cm și o rezoluție FullHD.

Prețul acestui televizor resigilat de la eMAG e disponibil AICI.

Resigilate eMAG – Samsung Galaxy S4

Un telefon foarte performant este Galaxy S4 cu funcția 4G, memorie de 16 Gb. Telefonul beneficiază de o reducere de 10% din preț, iar oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Laptop Dell Inspirion

Aproape 500 de lei reducere pentru laptopul Dell Inspirion resigilat, un laptop cu o configurație foarte puternică: procesor Intel Premium Quad Core de 2.16 Ghz și display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare.

Oferta completă este AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – laptop Asus

Laptopul Asus cu procesor Intel Core i3 5005U este disponibil cu o reducere de 10% resigilat. Laptopul are un display cu diagonală de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și 500 Gb spațiu de stocare, dar și o placă video performantă nVidia GeForce 920M 2Gb.Procesorul este un i3 de 2 Ghz. Oferta completă o găsiți AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – iPhone 6

Reduceri de mai mult de 500 de lei pentru telefonul mobil Apple iPhone 6, varianta cu spațiu de stocare 64 Gb Gold. Telefonul este unul dintre cele mai râvnite ale momentului și aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Oferta completă e disponibilă AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Telefon mobil Samsung Galaxy S5

Un model foarte nou de telefon inteligent este Samsung Galaxy S5 care poate fi achiziționat acum cu o reducere uriașă în cadrul promoțiilor la resigilate eMAG. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

Resigilate eMAG – Televizor LED Philips

Acest televizor are un preț foarte avantajos în cadrul promoției, e dotat cu un display cu diagonală de 81 cm, iar rezoluția sa este HD. Oferta completă o puteți consulta AICI.

Întreaga listă cu produse resigilate eMAG poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifică Whirlpool

Combina frigorifică de la Whirlpool face parte din clasa energetică A++, este un produs resigilat și folosește tehnologia de ultimă oră No Frost care nu produce gheață ci menține doar temperatura perfectă în interior. Frigiderul este acoperit de un strat de inox la suprafață și are o înălțime de 188.5cm. Prețul poate fi găsit AICI. 

eMAG resigilate – Televizor LED Smart Android Philips

Un alt televizor de la Philips se regăsește în oferta eMAG resigilate. Acest televizor are o diagonală ceva mai mică față de precedentul model prezentat, 102cm, însă folosește tot tehnologia prin care redă imagini de rezoluție 4K Ultra HD. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG resigilate – Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Un laptop foarte puternic ce are un preț aproape incredibil de bun se regăsește în promoția eMAG resigilate. Lenovo IdeaPad G50-80 are un procesor foarte puternic Intel Core i7 5500U cu frecvență de 2.4Ghz, Broadwell. Laptopul are un display HD de 15.6 inch, memorie de 4Gb și un spațiu de stocare foarte generos de 1Tb. În plus, laptopul are și unitate optică inclusă în preț, dar și sistemul de operare Linus. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG resigilate – Combina Whirlpool 6th Sense Fresh Control

Combina Whirlpool 6th Sense Fresh Control face parte din clasa energetică A++, are inox la suprafață, folosește funcția No Frost și beneficiază de o reducere foarte mare de la eMAG. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Mai multe articole despre:
emag resigilate