MENIU

eMAG: 40% reducere pentru televizoare. Care sunt cele mai avantajoase modele

eMAG vine cu o serie de reduceri foarte mari pentru televizoare de la cele mai renumite branduri și care folosesc cele mai noi tehnologii.

Lista completă a televizoarelor de la eMAG ce au reduceri de preț de până la 40% poate fi consultată AICI.

eMAG: Televizor LED Philips

Un discount de 300 de lei este disponibil pentru modelul 40PFH4200 de la Philips. Televizorul are o rezoluție Full HD, iar diagonala sa este de 102 cm. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG: televizor LED Sony Bravia

Acest model are o reducere de la eMAG de 550 de lei și prețul său este foarte accesibil în raport cu calitatea. Este un TV non-smart, cu rezoluție Full HD și diagonală de 102 cm, dotat cu slot Ci+, SCART, USB și HDMI.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG: televizor LED Smart Samsung

300 de lei reducere și un preț potrivit pentru orice buzunar de la eMAG pentru televizoul Samsung care are o rezoluție Full HD și toate funcțiile unui TV inteligent. Diagonala este de 80cm și e dotat cu două porturi HDMI.

Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG: televizor LED LG

Un model nou de la LG beneficiază de un discount de 500 de lei de la eMAG doar în această perioadă și are o diagonală de 106 cm. Rezoluția la care redă acest TV imaginile este Full HD de înaltă calitate, iar sunetul este Virtual Sorround, oferind o experiență superioară.

Prețul e disponibil AICI.

eMAG: Televizor LED Sharp

Televizorul produs de Sharp are o diagonală foarte generoasă de 125 cm și display-ul redă imagini de înaltă fidelitate la rezoluție Full HD. În plus, beneficiază de reducerea eMAG pentru televizoare și are un discount de 300 de lei.

Prețul final al acestui televizor poate fi găsit AICI.

eMAG: Televizor Smart 3D LED Samsung

Pentru cei care plănuiesc achiziționarea unui televizor în care să investească un buget ceva mai generos pot consulta oferta pentru Smart 3D LED Samsung, un TV inteligent ce are un discount de 2.000 de lei. Televizorul redă imaginile la rezoluție Full HD, redă imagini 3D și are o diagonală de 125 cm.

Detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG: Televizor LED Curbat Smart 3D Samsung

Este o adevărată bijuterie a tehnologiei din ziua de azi și acum are un discount de 1100 lei de la eMAG. Televizorul LED Curbat Smart 3d Samsung are o diagonală de 121 cm pe care redă imagini la cea mai înaltă rezoluție existentă în acest moment: 4K Ultra HD.

Prețul este AICI.

eMAG: Televizor Smart LED LG

Televizorul de la LG are toate funcțiile unu smart TV, rezoluția este 4K Ultra HD, iar diagonala sa are 109cm. Prețul este unul rezonabil în comparație cu tehnologia de ultimă oră cu care este dotat și are și o reducere de700 de lei.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG: Televizor Smart LED LG

Televizorul Smart LED LG este unul de excepție, care redă imagine clară la rezoluție de 4K Ultra HD și diagonală de 123 cm. În plus, televizorul are o serie de caracteristici superioare de imagine: Micro Pixel Control, Tru Ultra HD Engine Resolution Upscaler 4K, 24p Real Cinema și multe altele.

Oferta e disponibilă AICI.