MENIU

eMAG – 10 laptopuri puternice cu prețuri sub 2.000 de lei

eMAG are oferte foarte bune la laptopuri, iar prețurile nu sunt foarte scumpe nici pentru configurațiile foarte puternice.

Lista laptopurilor de la eMAG ce au prețuri sub 2000 de lei poate fi consultată AICI.

În continuare am selectat pentru voi 10 modele de laptopuri de la eMAG ce au configurații foarte puternice și se încadrează într-un buget de 2000 de lei, bugetul cel mai frecvent folosit de cei care doresc să investească în laptopuri. Profitați de această perioadă deoarece multe dintre modelele prezentate au reduceri doar acum.

eMAG – Dell Inspirion 3542

Laptopul Dell Inspirion 3542 are o reducere de aproape 200 de lei de la eMAG în această perioadă, este un laptop foarte puternic dotat cu procesor i3 de la Intel Core care are frecvență de 1.7 Ghz. Laptopul folosește o memorie de 4Gb și are spațiu de stocare destul de generos de 500 Gb. În plus, acest laptop vine cu placă video și sistem de operare Ubuntu. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Asus

Un model de laptop de la Asus ce are una dintre cele mai mari reduceri eMAG, de 18%, este cel de-al doilea pe care vi-l recomandăm spre achiziționare. Laptopul are un preț foarte avantajos și e dotat cu procesor cu frecvență de 2.16 Ghz Intel Pentium Quad Core, memorie de 4Gb și spațiu de stocare 500 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – HP 255 G4

Laptopul HP 255 G4 este un laptop foarte puternic, dotat cu procesor AMD de 1.4 Ghz, are un display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și spațiu de stocare de 500 Gb. Prețul laptopului poate fi găsit AICI.

eMAG – Laptop Lenovo IdeaPad 100-15

Laptopul de la Lenovo este extrem de avantajos în această perioadă de la eMAG. Laptopul are 15.6 inch, este de dimensiuni mari, are 2.16 Ghz procesor Intel Pentrium Quad Core și 500 Gb spațiu de stocare. În plus e dotat și cu unitate optică. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – HP 255 G4

O altă ofertă pentru un laptop de la HP este cu mare reducere de la eMAG. Laptopul are procesor AMD cu frecvență de 1.4 Ghz, display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și un spațiu de stocare extrem de generos de 1 Tb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Toshiba Satellite

200 de lei reducere de preț de la eMAG pentru configurația puternică a laptopului Toshiba Satellite dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz. Laptopul are dimensiuni mici și este ușor de transportat: 11.6 inch, memorie de 2 Gb și spațiu de stocare de 32 Gb eMMC. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG – Toshiba Satellite C55-C-14F

Un alt laptop de la Toshiba ce are o reducere importantă acordată de eMAG, și o garanție de 24 de luni în preț, este laptopul dotat cu procesor Intel Pentium Quad Core de 1.6 Ghz, display de 15.6 inch, 4 Gb memorie și 500 Gb spațiu de stocare. Oferta și toate detaliile sunt AICI.

eMAG – Lenovo IdeaPad 100-15

Acest laptop beneficiază de la eMAG de 15% reducere de preț în această perioadă. Laptopul e dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz. Laptopul are un display generos de 15.6 inch ce redă imagini de calitatea HD. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Laptop Asus

150 de lei reducere și pentru această configurație foarte puternică de la Asus. Laptopul e dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz și are spațiu de stocare de 500 Gb dar și unitate optică și placă video. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG – Laptop HP 250 G4

Ultimul model pe care vi-l recomandăm în acest articol de la eMAG este un laptop HP cu procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz Haswell, 15.6 inch dimensiunea display-ului și 1 Tb spațiu de stocare. Oferta poate fi găsită AICI.

Mai multe articole despre:
emag