MENIU

E bun, e rău, e afemeiat? Află cum sunt bărbaţii, în funcţie de ZODIE

Ce etichetă crezi că i se potriveşte bărbatului de lângă tine? Dacă ştii ce zodie este, iată ce spun specialiştii despre fiecare în parte.

Berbec: Gata la minut

Semn de foc, Berbecul este gata la minut. Punct ochit, punct lovit! N-are nevoie de  poveşti, de explicaţii, de extrastimulări. Pentru el sunt pierdere de vreme. Dacă eşti în căutarea unei aventuri rapide, Berbecul este cea mai indicată zodie.

Taur: Romanticul

Pe cât de impulsiv este Berbecul, pe atât de răbdător este Taurul. Îi place să ia cine romantice, să bea un pahar de vin. Preludiul este punctul forte al Taurului. Dacă vrei romantism, caută pe cineva din această zodie.

Gemeni: Vorbăreţul

Bărbatului din zodia Gemenilor îi place foarte mult să vorbească. Vei fi fascinată de monoloagele lui seducătoare şi “picante”. Dacă te încântă sexul la telefon sau îţi place să ţi se vorbească deocheat în pat, Gemeni este zodia pe care o cauţi.

Rac: Îndrăgostitul

Racii sunt semne emoţionale. Pentru bărbatul Rac sexul nu este ceva mecanic, este un act poetic, este frumuseţea dragostei. Dacă eşti în căutare de emoţii şi sentimente în dormitor, Racul este ceea ce ţi se potriveşte.

Leu: Narcisistul

Latura pasională şi aventuroasă a Leului nu are pereche. Când vine vorba de satisfacerea plăcerilor lui, nimic nu este imposibil. Leul este dominator, pasional, însă satisfacerea ta este trecută pe planul doi. Asta dacă n-ai tu grijă de ea!

Fecioară: Prefăcutul

Vei fi foarte suprinsă să descoperi că bărbatul aparent timid şi sfios, este tot timpul pregătit pentru “activitate” între cearşafuri. Şi, odată ce i-ai câştigat încrederea, nu îl mai poţi opri. Liniştea ta s-a terminat după ce ai cucerit o Fecioară!

Balanţa: Cunoscătorul

Când vine vorba de sex, Balanţa este în căutarea perfecţiunii şi armoniei între el şi parteneră. Atent până în cele mai mici detalii, va fi întotdeauna excitat de o lenjerie intimă vaporoasă, un masaj erotic şi o muzică în surdină.

Scorpion: Maniacul

Fiorosul Scorpion este întotdeauna “gata”. Tot timpul încojurat de femei, graţie magnetismului sau care nu poate fi uşor trecut cu vederea, în pat abordarea lui este “iubeşte şi pleacă”!

Săgetător: Don Juan

Maestru al artei seducţiei, Săgetătorul iubeşte vânătoarea. El nu se “năpusteşte” asupra victimei decât după ce este sigur că aceasta este atât de vrăjită încât îi va ceda fără drept de apel.

Capricorn: Vigilentul

Capricornul vrea să-ţi satisfacă dorinţele. Este foarte atent la toate detaliile, la cum face primul pas, la cum te atinge, la cum te simţi. Dacă eşti lângă un Capricorn, nu trebuie decât să ai răbdare. Iar răbdarea ta va fi răsplătită pe deplin.

Vărsător: Colecţionarul de jucării

Are tot timpul pregătit ceva “extra” pentru dormitor. Jucării care mai de care, poziţii care mai de care, totul pentru deplina satisfacere sexuală a amândurora. Nu te vei plictisi în pat lângă un Vărsător.

Peşti: Credinciosul

Mai mult decât Racii, Peştii iubesc conectivitatea spirituală şi emoţională. Sexul nu este doar ceva fizic, ci pasiune, iubire, atenţie şi răbdare. Pentru că sunt firi uşor leneşe, fii pregătită ca alături de un bărbat din zodia Peştilor să munceşti mai mult.

sfatulparintilor.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop zodii