MENIU

Povestea tulburătoare a copilei de 16 ani prinsă în corpul unei bătrâne de 80. O boală cumplită îi macină trupul

Libby Smith, boala rara

Fata de 16 ani este blocată în corpul unei bătrâne de 80 de ani. Libby Smith, care a visat să devină dansatoare profesionistă, este în imposibilitatea de a se deplasa din cauza unei boli rare.

Deși are doar 16 ani, liceana nu-și poate folosi deloc genunchii, suferind de artrită idiopatică. Cazul emoționant a fost prezentat de portalul britanic Unilad. Această boală se manifestă prin inflamarea articulațiilor, iar cartilajul fetei este constant afectat.

Libby Smith nu poate desfășura activități zilnice, pe care oamenii obișnuiți nici măcar nu le chestionează. Ea nu poate să meargă, nu-și poate mărunți mâncarea și nu se poate pieptăna.

Fata a primit cumplitul diagnostic în 2011, când avea doar 5 ani. Semnalul a venit în momentul în care Libby Smith a acuzat dureri acute de picioare. O mărturie cutremurătoare vine de la mama adolescentei, care rememorează povestea fetei. Femeia spune că fata s-a plâns constant de dureri severe de picioare. Mai mult, încă de când era copil, Libby Smith le spunea constant părinților că nu poate să se deplaseze.

Fata este 100% depedentă de ajutorul părinților ei, iar starea ei nu pare să se îmbunătățească.

 

Mai multe articole despre:
medicina Marea Britanie