MENIU

DRAMA neștiută a lui Fuego. A pățit-o după șapte ani

<p>Fuego</p>

In spatele zambetului sau, Fuego ascunde o drama teribila. Indragitul solist se si vedea asezat la casa lui, alaturi de iubita Ana Maria, cu care impartasea de 7 ani o intensa poveste de dragoste. Din pacate, destinul i-a lovit pe cei doi pe neasteptate.

Ani buni, iubirea lui Fuego, Paul Surugiu pe numele real, pentru Ana Maria s-a dovedit motorul unei relatii care se parea ca va sfarsi fericit, in fata altarului.

Impreuna din 2003, cei doi se completatu perfect, ea chiar acceptand sa apara in cateva videoclipuri ale iubitului, pe post de muza. In 2007, Paul si Ana Maria aranjasera chiar si nunta, la care nasi urmau sa fie Irina Loghin, dar si o pereche de prieteni vechi ai cuplului. Dintre invitatii de marca, participanti cu nume ar fi fost Nico si Andra, Gheorghe Turda sau Mioara Velicu.

"Ne dorim o nunta restransa, nu o petrecere cu mare fast, la care lumea sa se simta bine", declara Fuego, foarte fericit si pentru ca logodnica lui era insarcinata.

Din pacate pentru solist si pentru iubita lui, destinul le-a dat apoi lovitura dupa lovitura. Mai intai, Ana Maria a pierdut dupa doua luni prima sarcina, apoi si pe a doua, mai avansata, in trei luni, si asta in ciuda unor tratamente sofisticate si a unor controale inclusiv la clinici de renume din Viena. Inevitabil, aceste drame au lasat urme adanci, in ciuda faptului ca Fuego era dispus sa salveze relatia chiar si infiind un copil!

Mai multe articole despre:
dramă Fuego