MENIU

Două studente care semănau perfect au aflat că au acelaşi tată. Ce s-a întâmplat?

Două studente care semănau perfect au aflat că au acelaşi tată. Ce s-a întâmplat?

Doua tinere studente din Statele Unite ale Americii au aflat ca printr-o minune ca sunt surori de tata. Cele doua stiau ca tatal lor biologic este un donator de sperma.

Un caz incredibil face valva pe internet! Mikayla Stern-Ellis, in varsta de 19 ani si Emily Nappi, in varsta de 18 ani, ambele studente la aceeasi universitate din Statele Unite, s-au imprietenit in anul intai in timp ce fiecare dintre ele isi cauta o colega de camera, scrie kanald.ro.

Desi cele doua studente nu au devenit colege de camera, au descoperit rapid ca au in comun aceleasi interese. S-au imprietenit, iar in scurt timp au devenit chiar cele mai bune prietene. Ceea ce le uimea, insa, era faptul ca semanau perfect.

Din vorba in vorba, studentele au aflat ca mai au inca un lucru in comun, foarte important, de altfel. Nu aveau tata, ambele fiind concepute cu ajutorul unui donator de sperma. Una dintre ele i-a povestit mamei sale concidenta ca s-a imprietenit cu o fata care ii seamana perfect si care a fost conceputa tot cu ajutorul unui donator de sperma. Femeia si-a rugat fiica sa-si intrebe prietena despre nationalitatea donatorului, marturisindu-i totodata fiicei sale ca tatal ei biologic este columbian.

Mai multe articole despre:
studente acelaşi tată