MENIU

Doliu în lumea muzicii internaționale - Un cunoscut cântăreț a murit la două zile după ce împlinise 51 de ani - Sora sa a făcut anunțul

Cântărețul R&B Jesse Powell a murit în locuința sa din Los Angeles, la doar două zile după ce a împlinit vârsta de 51 de ani. 

Într-un comunicat de presă, familia îndurerată a muzicianului spune că Jesse a murit liniștit la casa lui din Los Angeles.

Aducându-i un ultim omagiu, sora lui Jesse, Tamara, a declarat miercuri pe Instagram: „Cu inima grea, anunțăm trecerea în neființă a iubitului nostru fiu, frate și unchi Jesse Powell. El a murit liniștit în casa lui din Los Angeles.

Familia cere intimitate în acest moment, în timp ce plângem această pierdere foarte mare. Jesse iubea muzica și în special și-a iubit fanii care l-au susținut de-a lungul carierei sale. Vrem să știți cu toții că ați însemnat lumea pentru el. – Familia Powell.”

Deocamdată, nu se știe de ca murit muzicianul, scrie Irish Mirror.

Nominalizat la Grammy, Jesse Powell, care se lăuda cu o gamă vocală de patru octave, a devenit celebru odată cu hitul său „You”, care a urcat pe locul 2 R&B și pe locul 10 în Billboard Hot 100.

Mai multe articole despre:
a murit doliu