MENIU

Doliu în jurnalism - O prezentatoare TV a murit după vaccinarea cu AstraZeneca. Ar fi făcut cheaguri de sânge

A murit o prezentatoare TV

O cunoscută prezentatoare BBC a murit săptămâna trecută, după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca. Ea ar fi dezvoltat cheaguri de sânge.

Prezentatoarea BBC Lisa Shaw a murit vineri, la vârsta de 44 de ani. Ea se vaccinase de curând cu serul AstraZeneca și ar fi dezvoltat cheaguri de sânge. A fost internată la Terapie Intensivă însă medicii nu au reușit să-i salveze viața.

BBC a emis o declarație, citând membrii familiei, prezentând-o pe Lisa drept o „persoană uimitoare“: „Suntem cu toții complet șocați și întristați, iar golul din viața noastră nu va fi niciodată umplut. Suntem atât de recunoscători pentru timpul petrecut împreună și există atât de multe amintiri fericite pe care le vom ține cu drag pentru tot restul vieții noastre. A fost cea mai bună soție și mamă, soră, fiică, mătușă, prietenul și colega la care oricine putea apela. (...) Am dori să mulțumim tuturor pentru dragostea copleșitoare și sprijinul pe care l-am primit într-un moment atât de dificil, arătând cât de mult a fost prețuită de atât de mulți oameni. O vom iubi și ne va fi dor de ea, întotdeauna”.

Mai multe articole despre:
lisa shaw astrazeneca cheaguri de sange