MENIU

Doinița Oancea, evaluare dincolo de limitele corpului fizic la un centru de medicină integrativă!

Cunoscuta actriță Doinița Oancea a avut parte de o experiență cu adevărat inedită, în cadrul căreia a descoperit tehnologia portală a lumii interioare, care permite o evaluare și o abordare holistică științifică, dincolo de limitele corpului fizic, având la bază principiile homeopatiei, psihologiei și astrologiei. 

Într-un singur minut, personalitatea Doniței a fost analizată din perspectiva a șapte planuri: fizic, energetic, emoțional, mental, relațional, sufletesc și spiritual. Tehnologia Matrix Drops Computer atinge a 7-a dimensiune pe care o poate măsura, o poate descifra și o poate formula în scris, computerul fiind capabil să descopere elementele distorsionate şi dizarmoniile apărute ca urmare a blocajelor energetice, care se manifestă în cele 7 câmpuri ale corpului omenesc.

"Sunt încântată să vin aici, la Centrul de Frumusețe, Recupere și Medicină Integrativă Global Wellness System și să descopăr acest loc. Sunt bucuroasă să văd că există o modalitate de a găsi soluții într-o altă manieră la problemele mele personale", a arătat Doinița Oancea pentru www.iClara.ro.

"În această investigație, ce a avut-o pe Doinița în prim plan, am folosit Matrix Drops Computer. Dispozitivul a recomandat remediile corespunzătoare pentru perturbările informaționale ce se regăsesc în planul fizic ca și nevralgie de trigemen, adică durere la nivelul perechii de nervi cranieni care asigură sensibilitatea feței și inervarea mușchilor maxilari inferiori. Ca blocaj emoțional, s-a descoperit o ușoară schimbare de ritm. În urma rezultatelor date de Matrix Drops, am stabilit un protocol care presupune folosirea device-urilor medicale Papimi NanoPulse Therapy System, care vindeca inflamatii, contuzii, migrene, dureri de cap, în regim de urgență, pentru că durerea este acută și se dorește rezolvarea ei rapidă. Doinița va trebui să facă zilnic ședințe de 15-20 de minute. Pentru corectarea perturbărilor, recomand punctele de acupunctura și propun corectarea lor cu Safe Laser prin biostimulare. Coeficientul de energie integrată ne arată o vitalitate nu foarte mare", a explicat medicul geriatru Cristina Popescu de la Global Wellness System.

"Medicina integrativă și abordarea holistică a Centrului de Frumusețe și Recuperare Global Wellness System poate ajuta la restabilirea echlibrului și la creșterea coefientului de energie persoanlă integrată în câteva ședințe. MATRIX DROPS COMPUTER  este o nouă abordare a homeopatiei, psihologiei integrative, astrologiei într-un singur device!  Scanare multidimensională, remedii cuantice și terapie personalizată, toate sunt disponibile acum în România prin intermediul nostru", a completat inginer chimist Aurelia Dumitru, manager Global Wellness System.

 

Mai multe articole despre:
Doiniţa Oancea