MENIU

Divorţul anului! Vedeta înşelată cu cea mai bună prietenă. Amanta soţului era chiar dădaca

<p>Ben Affleck şi Jennifer Garner&nbsp;</p>

Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat în luna iunie că divorţează. Cei doi au pus capăt unui mariaj care a durat 10 ani. Presa de scandal a încercat să afle motivele acestei decizii, iar cauza pare să fie chiar una dintre cele mai bune prietene ale lui Jennifer Garner, Christine Ouzounian, care ar fi amanta celebrului actor.  - See more at: http://www.fanatik.ro/divortul-anului-vedeta-inselata-cu-cea-mai-buna-prietena-amanta-sotului-era-chiar-dadaca-524531#sthash.AvytnnoL.dpuf

Daily Mail scrie că Ben Affleck şi amanta lui s-ar fi relaxat în această săptămînă la un resort de lux, iar nota de plată ar fi fost achitată de Affleck, scrie Fanatik.ro.

Cei doi neagă în continuare că ar avea o relaţie, însă sînt zăriţi tot mai des împreună, mai ales că după anunţarea divorţului, fosta soţie a lui Affleck şi “amanta” Christine nu îşi mai vorbesc.

Mai mult, Jennifer Garner s-a declarat dezgustată de comportamentul soţului ei. Ea a declarat că nu mai vrea să aibă de-a face cu “Batman”. Garner şi Affleck au 3 copii împreună.

Mai multe articole despre:
Ben Affleck Jennifer Garner