MENIU

Detaliul pe care Samsung nu voia să-l știi despre viitorul telefon pe care îl lansează

Samsung urmează să lanseze telefoane noi spre toamnă. Sunt parte din seria Galaxy Note, iar, pentru prima dată, vor fi două versiuni, conform celor mai multe zvonuri. Astfel, vom avea Note 10 și Note 10 Pro. Acum, am aflat informații prețioase despre bateriile pe care telefoanele le vor folosi. Nu vor fi chiar pe placul tuturor. Sigur, informația nu e oficială, dar până acum zvonurile s-au adeverit. 

Detaliile de acum despre bateria din noul telefon Samsung vin de la KTR (Korea Testing and Research Institute), autoritatea care testează toate produsele electronice.

Bateria unuia dintre telefoane, cel mai probabil modelul Pro, are o capacitate de 4170 mAh și ar putea fi creată special și pentru modulul 5G. Pentru a verifica dacă bateria ar aparține seriei Note din 2019, codul de pe aceasta oferă indicii în ceea ce privește modelul pentru care este creată. De exemplu, bateriile pentru Note 9 sunt inscripționate cu codul EB-N965ABU sau modelul Galaxy S10 cu EB-G973ABU.

Ca să înțelegi mai multe, trebuie să știi că seria Samsung Galaxy Note 10 începe cu N970. Totuși, acesta este rezervat pentru versiunea 4G. Bateria despre care au ajuns online informații acum e inscripționată cu codul EB-BN972ABU. Asta i-a făcut pe mulți să ajungă la concluzia că ar aparține variantei 5G a modelului Galaxy Note 10.

Capacitatea bateriei ar fi mai mică decât era de așteptat pentru acest model de telefon. Cu o o așa capacitate, e doar cu 170 mAh mai mare decât ce există pe Note 9.

Nu e chiar suficient. În primul rând, dispozitivul pentru care bateria este destinată este mult mai mare: va ajunge la un ecran de 6,75 inci. În al doilea rând, trebuie luat în considerare și faptul că bateria ar urma să fie creată pentru versiunea 5G a unui Note 10.

Până atunci, Samsung are deja pe piață un Galaxy S10 cu 5G, dar și versiuni cu 4G la prețuri mai mici. Modelul 5G e doar în Coreea de Sud. 

Sursa

Mai multe articole despre:
telefon Samsung Android samsung galaxy note 10