MENIU

Detaliul care schimbă complet înfăţişarea femeilor. Exemplul, într-o GALERIE FOTO excepţională!

Felul în care ne îngrijim și coafăm podoaba capilară se dovedește a fi decisiv pentru cariera și relațiile pe care le legăm. Acest lucru este demonstrat pe larg și în seria de colaje foto realizate de Emily London - o fotografă din Marea Britanie.

Emily posedă un talent impecabil de a sublinia frumusețea femeii, de aceea, proiectul său vine să arate cât de mult se poate schimba imaginea unei femei, cu o abordare diferită a coafurii și a machiajului.

De fapt, fotografa britanică le propune femeilor o adevărată provocare contra unui cost simbolic. Proiectul a fost denumit „Emily London Portraits” și pune în prim-plan transformarea pe care și-o poate face fiecare femeie care își respectă imaginea.

„Știu ce înseamnă frumusețea și o pot găsi la fiecare om. Știu cum să o prezint și să o surprind cu obiectivul camerei mele. De asemenea știu că fiecare femeie luptă pentru a-i fi remarcată frumusețea. Misiunea mea este să realizez cele mai frumoase portrete din câte ați avut vreodată. Vreau să-ți arăt cât de frumoasă ești, să te ajut să te reconectezi la femeia din tine și să arăți asta în portrete, ca să rămâi uimită”, spune fotografa, pe website-ul său, citată de ea.md.

Clientele ei sunt nu doar coafate frumos, machiate și fotografiate, ci au parte de o întreagă aventură.

 

Wendy's Photoshoot Behind the Scenes by Emily London Portraits from Emily London on Vimeo.