MENIU

Atenție unde mergi în vacanță. Trei destinații despre care nu știai că sunt periculoase

Știm cu toții că anumite state din Orientul Mijlociu sunt extrem de periculoase din cauza conflictelor, în timp ce dacă vizităm Africa sau câteva zone din Asia ne putem alege cu diverse boli. Acestea nu sunt, însă, singurele locuri în care trebuie să fim extrem de atenți dacă alegem să călătorim.

Iată alte trei destinații turistice, mai puțin cunoscute ca fiind periculoase.

Acapulco - acest resort de pe coasta Pacificului nu mai este destinația de lux de odinioară. Un consultant de călătorie susține chiar că s-ar afla în aceeași categorie cu Iran, Siria și Coreea de Nord. De ce e atât de periculos? Găzduiește zeci de bande care operează fără resentimente. Dacă vrei, totuși, să mergi în Mexic, alege alte localități.

Având în vedere că această destinație este celebră pentru petrecerea lunii de miere, pare surprinzător că este periculoasă. Erupția unui vulcan pune Kilauea sub risc de emanare de gaze toxice, lavă și cutremure. 

Într-un clasament al celor mai periculoase 50 orașe din lume, vedem că 17 dintre ele se află în Brazilia. Dacă mergi în această țară este important să-ți iei întotdeauna măsuri de siguranță.

Mai multe articole despre:
turism Acapulco