MENIU

Descoperire șocantă în casa lui Alain Delon. Actorul are un arsenal de arme de foc, deși există semne de întrebare privind discernământul său

72 de arme de foc şi peste 3.000 de cartuşe au fost confiscate într-o percheziţie făcută la domiciliul celebrului actor Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, grav bolnav. Delon nu avea autorizație pentru niciuna dintre arme, au transmis procurorii francezi.

Şaptezeci şi două de arme de foc, unele de ”categoria A” - din care fac parte unele arme de foc şi materiale de război - şi ”categoria B” - arme de tir sportiv şi în caz de risc profesional - şi peste 3.000 de cartuşe au fost confiscate, precizează procurorul, care confirmă şi precizează dezvăluiri ale cotidianului Le Parisien.

Totodată ”s-a constatat exitenţa unui poligon de tragere pe proprietate” în timpul percheziţiei, precizează magistratul.

O anchetă cu privire la o depozitare ilegală de armament, achiziţie şi deţinere ilegală de arme de categoria A, B şi  C a fost deschisă, anunţă Jean Cédric Gaux.

De la sfârşitul lui ianuarie, actorul, slăbit, a fost plasat sub protecţie judiciară.

Justiţia a desemnat un mandatar judiciar însărcinat să-l asiste pe Alain Delon în monitorizarea sa medicală, aflată în centrul unui conflict între cei trei copii ai actorului.

De altfel, percheziţia a fost făcută chiar la sesizarea judecătorului de tutelă, care în timpul unei vizite a observat că Delon deţinea o armă de foc, scrie news.ro.

Mai multe articole despre:
alain deloc arsenal arme gloante senil