MENIU

Deranjezi partenerul cu sforăitul tău? Iată 5 alimente care te scapă definitiv de această problemă

Sforăit - imagine de arhivă

Una din problemele cele mai comune de care ne putem lovi este sforăitul. Deși nu este ceva periculos pentru sănătate, cel puțin în majoritatea cazurilor, cu siguranță că nu este deloc plăcut să știi că zgomotul pentru partenerul nostru începe, fără oprire, imediat ce ai adormit. Din fericire, există modalități simple prin care puteți scăpa de sforăit, doar prin câteva schimbări ale dietei!

Sforăitul este o problemă neplăcută, de care mulți români se lovesc, iar spre frustrarea acestora, este și printre cele mai persistente obstacole cu care ne putem confrunta. În general, sforăitul nu este o problemă de sănătate efectivă, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să faceți o vidică medicului dacă fenomenul crește în amploare! Pentru că da, există și cazuri în care corpul vostru poate încerca să vă arate că suferă de unele probleme de sănătate mai serioase!

Dacă situația se prelungește, iar sforăitul are un sonor ridicat, puteți risca, în timp, să dezvoltați probleme cardiace! De asemenea, puteți suferi de sindromul de apnee în somn, mai precis, o oprire scurtă a respirației. De asemenea, trebuie să știți că dacă proveniți dintr-o familie în care sforăitul este comun, este foarte posibil să fiți predispus genetic la acesta.

Citește continuarea pe Click.ro

Mai multe articole despre:
sforait sanatate cuplu