MENIU

SĂRBĂTORI FERICITE. Cele mai AMUZANTE FELICITĂRI de CRĂCIUN

SARBATORI FERICITE. FELICITARI DE CRACIUN pentru a ura SARBATORI FERICITE celor dragi
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI CRACIUN</strong></p> <p>&nbsp;</p>
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI CRACIUN</strong></p> <p>&nbsp;</p>
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI CRACIUN</strong></p> <p>&nbsp;</p>
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI CRACIUN</strong></p> <p>&nbsp;</p>
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI CRACIUN</strong></p> <p>&nbsp;</p>
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI DE CRACIUN</strong></p>
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI DE CRACIUN</strong></p>
<p><strong>SARBATORI FERICITE. FELICITARI DE CRACIUN</strong></p>

SĂRBATORI FERICITE. FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Un câine terrier este personajul principal al unora dintre cele mai amuzante FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Toate sunt opera stăpânului său, fotograful Peter Thorpe.

SĂRBATORI FERICITE. FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Raggle, terrier-ul alb, s-a deghizat, pentru FELICITARILE DE CRACIUN, în cele mai importante personaje ale Crăciunului, iar rezultatul este unul cu adevărat memorabil şi extrem de amuzant.

SĂRBĂTORI FERICITE. FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Costumat ca una dintre cămilele celor trei magi de la Răsărit, ca un curcan pregătit pentru Crăciun, ca un pinguin care serbează Crăciunul sau chiar ca un şoricel care primeşte o capcană cadou de Crăciun, câinele Raggle îl ajută pe stăpânul său să creeze cele mai frumoase FELICITĂRI DE CRACIUN.

SĂRBĂTORI FERICITE. FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Stăpânul, fotograf de profesie, a realizat prima FELICITARE DE CRACIUN cu ajutorul câinelui familiei, în anii '90. Surprins de reacţia prietenilor, acesta a continuat să facă fotografii, de data aceasta cu noul câine al familiei, Raggle.

SĂRBĂTORI FERICITE. FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Din 2006, Raggle e vedeta FELICITARILOR DE CRACIUN, anul acesta el intrând şi în pielea faimosului Ebenezer Scrooge, din A Christmas Carol a lui Charles Dickens.

SĂRBĂTORI FERICITE. FELICITĂRI DE CRĂCIUN. Mai mult, copii şi soţia fotografului participă la realizarea FELICITĂRILOR DE CRĂCIUN şi, spun ei, câinele nu face niciodată ceva nu are chef să facă, dar au noroc pentru că e extrem de bine dispus şi, important, primeşte o trataţie după fiecare şedinţă foto, scrie Daily Mail.

 

SĂRBĂTORI FERICITE! TRIMITE UN MESAJ, O URARE, UN SMS DE CRĂCIUN 2014

SĂRBĂTORI FERICITE!

MESAJE DE CRĂCIUN: E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară ? ...Ni se trage de la vin

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Căţeluş cu păru' creţ, să ai jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară? ...Ni se trage de la vin...

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

MESAJE de CRĂCIUN pentru părinți

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ”

„Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

„ Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată! ”

„Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE


Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. CRĂCIUN FERICIT!

”Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN HAIOASE

In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

Sarbatori fericite si un brad cat mai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.