MENIU

De cinci ani mănâncă doar cartofi prăjiţi. E INCREDIBIL cum arată acum

Cum să măn&acirc;nci cartofi prăjiţi fără să te &icirc;ngraşi <a class="irc_hl irc_hol" href="http://eclujeanul.ro/2012/12/29/reteta-anului-2012-cum-sa-faci-cartofii-prajiti-ca-la-mcdonalds/" data-ved="0CAQQjB0"></a>

O britanică de 17 ani mănâncă în fiecare zi numai cartofi prăjiţi, de cinci ani. Fata suferă de o boală ciudată, din cauza căreia se îmbolnăveşte dacă pune gura pe altceva, scrie Click.ro.

Jennifer Radigan, din Galston, East Ayrshire, Scoţia, a mâncat zilnic aceeaşi mâncare, altfel risca să se îmbolnăvească. În urmă cu circa 10 ani, tânăra a dezvoltat o tulburare de alimentaţie, denumită de medicii britanici boala alimentaţiei selective, din cauza căreia o ia razna de fiecare dată când pune gura pe alteva în afară de cartofi prăjiţi. Numai când simte miros de carne sau se gândeşte la legume o ia cu rău.

Cum reuşeşte să nu se îngraşe

Deşi de cinci ani încoace înfulecă zi de zi farfurii pline ochi cu cartofi prăjiţi, Jennifer nu este deloc grasă. Din contră, britanica este subnutrită, deoarece la vârsta ei cântăreşte doar 39 de kilograme. Asta este provocată în special din cauza deficienţei de fier şi de vitamina B12, pe care Jennifer le-ar putea obţine numai din brânzeturi şi alimente de provenienţă animală. Viaţa ei a devenit un coşmar, pentru că frica de a consuma şi alte mâncăruri îi provoacă stări de nervozitate, insomnii, stres şi chiar atacuri de panică. De teamă să nu facă vreo criză la şcoală, Jennifer preferă să stea flămândă. Cu toate acestea, tânăra caută cu disperare tratamente să se vindece pentru că din toamnă vrea să meargă la facultate.

Mai multe articole despre:
silueta cartofi prăjiţi Jennifer Radigan