MENIU

De ce este indicat să foloseşti un UMIDIFICATOR în camera bebeluşului

De ce este indicat să foloseşti un UMIDIFICATOR în camera bebeluşului

Daca te afli la inceputul meseriei de parinte, suntem convinsi ca ai o multime de intrebari, de griji si de nelamuriri in legatura cu ce este mai bine sa faci pentru puiutul tau. Exista o lista cu produse indispensabile oricarui bebelus, de care mami si tati trebuie sa se ocupe inainte de venirea sa pe lume, dar cat de multe putem adauga pe aceasta lista?

Ei bine, in mod clar pe aceasta se afla patutul si caruciorul, dar sunt recomandate si alte accesorii care ar putea parea neimportante la prima vedere. In acest articol vom vorbi despre beneficiile unui umidificator de camera si cum te va ajuta un astfel de aparat sa ai un copilas mai putin predispus la probleme de sanatate.

Beneficiile umidificatorului pentru bebe

Dupa cum am spus, de multe ori pe lista cu “ce avem de luat pentru bebelus” nu se afla si un umidificator. Totusi, faptul ca micutii ajung sa faca intre 5 si 10 infectii respiratorii pe an, nu ar trebui ignorat. Pentru un prichindel care de abia respira din cauza nasucului infundat, aerul umezit face minuni. Fie vara, fie iarna, aerul poate deveni uscat si greu de respirat pentru bebelusi, iar cea mai simpla metoda de a spori confortul acestuia si de a-l ajuta sa respire mai usor, sa ramana sanatos si sa doarma mai bine este sa achizitionezi un umidificator de camera. Iata principalele avantaje ale folosirii unui astfel de accesoriu pentru bebelusi:

1. Iarna, din cauza incalzirii centrale si a lipsei de aerisire, aerul poate deveni extrem de uscat in casa, iar acest lucru poate duce la infectii respiratorii, alergii si o piele uscata pentru micut. Bebe va scapa de problemele respiratorii, de nasucul infundat si de sinusurile inflamate daca aerul din camera sa va deveni mai umed, adica mai usor de respirat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Mai multe articole despre:
Camera bebeluş umidificator