MENIU

De ce ar trebui sa bei bere! Ce se întâmplă în organismul tău când consumi această băutură

Halbă de bere

Se spune ca un pahar cu vin pe zi tine doctorul la distanta, insa acelasi lucru este valabil si daca inlocuiesti vinul cu berea. Conform specialistilor, aceasta are numeroase beneficii pentru sanatate, deoarece contine vitamina B, dar si proteine si antioxidanti ori minerale.

Descopera care sunt beneficiile acesteia pentru sanatate, mai jos:

Mentine sanatatea rinichilor

Conform specialistilor, berea are puterea de a trata rinichii. Acest lucru a fost dovedit de un studiu realizat de oamenii de stiinta care au explicat ca fiecare sticla de bere consumata reduce sansele de aparitie a pietrelor la rinichi. Cu 40 la suta.

Berea scade colesterolul

Oamenii de stiinta au mai aratat, de asemenea, ca berea este responsabila pentru reducerea colesterolului LDL, gratie fibrelor pe care le contine.

Berea creste nivelul de vitamina B

Faptul ca berea are un continut bogat de vitamina B nu este niciun secret pentru nimeni, insa se pare ca aceasta contine mai multe tipuri de vitamina B (B1, B2, B6 si B12), ceea ce este deosebit de benefic pentru organism.

Berea mentine oasele sanatoase

Printre altele, un studiu mentiona ca nivelul crescut de silicon din bere contribuie la formarea densitatii osoase si, mai mult de atat, aceasta contine acid nicotinic si lactoflavin, ingrediente care va sunt de ajutor ca sa aveti un somn linistit.

Berea ajuta si in cazul memoriei!

Un studiu recent arata ca bautorii de bere sunt mai putin predispusi sa sufere de Alzheimer si dementa.

Sursă text: Lyla.ro