MENIU

Dacia Logan Coupe sau Mini Duster: Ce modele ar putea produce Dacia în următorii ani

Dacia si-ar putea mari portofoliul de modele cu noi autoturisme care sa completeze gama accesibila care se bucura de tot mai mult succes in toata lumea. Iata care sunt principalele modele cu care Dacia cocheteaza sa le scoata pe piata in viitorul apropiat, scrie 4tuning.ro.

Dacia mini de oras, Dacia Logan 2 pick-up, Dacia Dokker Van XL, Mini Duster sau Dacia Logan Coupe se numara printre modelele pe care Dacia le poate lansa in viitorul apropiat.

Mini Duster

Trendul producatorilor este de a realiza SUV-uri de mici dimensiuni dedicate orasului. Asa cum este cazul lui Juke, Chevrolet Trax, Opel Mokka si Jeep Renegade. Renault nu are ganduri sa intre pe piata asta, singurul SUV fiind Koleos, care are un pret mare. Segmentul compactelor cu "aroma" de off-road, precum Sandero Stepway sau Captur este deja ocupat, asa ca doritorii de autoturisme de tip cross au ce sa cumpere. Dar ce faci daca iti doresti un SUV mai mic decat Duster? Momentan, nu ai ce face. Insa noi credem ca Dacia lucreaza la acest aspect. Adica la un nou SUV urban ce va fi disponibil si cu tractiune 4x4. Acesta poate fi numit chiar si Duster Mini, sau Duster Cross, pastrand tot ce tine de motorizari, transmisie si dotari ca la un Duster full-size.

Mai multe articole despre:
Dacia Dacia Logan Duster