MENIU

Cura de slăbire cu suc de lămâie a lui Beyonce: Slăbeşti 6 kg în 10 zile!

<p>Beyonce</p>

Delia Antal, o actrita si regizoarea de origine romana care sta mai mult peste Ocean, a recurs din nou la o dieta binecunoscuta de vedetele de la Hollywood, tinuta si de cantareata Beyonce, inainte de a juca in filmul “Dream Girls”.

Este vorba despre o cura de slabire si detoxifiere pe baza de suc natural de lamaie.
Am slabit 6 kilograme in 10 zile, cu o cura de slabire si detoxifiere pe care am luat-o de pe net, se numeste ”, povesteste Delia Antal.


Aceasta cura este foarte stricta! Seara, inainte de culcare, bei un ceai digestiv fara cafeina, dimineata – un litru de apa calduta cu sare de mare, apoi un cocktail, il numesc eu, o combinatie de apa plata, 2 lamai stoarse, sirop de artar, picaturi de ardei iute sau praf, dupa gust. Ardeiul iute este foarte bun pentru ca arde mult mai rapid caloriile si iti da si energie”, mai spune Delia, care recunoaste ca a cam trisat la capitolul sala, caci nu a avut rabdare sa faca in fiecare zi cate o ora de exercitii fizice. Aceasta cura de slabire si detoxifiere este recomandata sa fie tinuta o data la sase luni, iar Delia Antal este la a treia “tentativa” de acest gen!
Surprinzator, functioneaza foarte bine si nu mori de foame. O fac a treaia oara si sunt extrem de multumita. Se ard grasimile si nu se pierde musculatura deloc. Pielea, parul si dintii raman cu mult mai frumoase. Pentru piele am folosit doar uleiuri bio, naturale, cumparate de la farmacie. Din fericire, dupa ce-am slabit 6 kilograme nu mi s-au micsorat sanii! De asta mi-a fost cel mai teama!”, a incheiat Delia Antal.

Material preluat de pe tabu.realitatea.net.

Mai multe articole despre:
dietă Beyonce slăbire