MENIU

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Nu este deloc ușor să afli că ai fost înșelată de bărbatul căruia i-ai dăruit inima. Toată lumea ți se zdruncină și intri într-o stare de depresie. De asemenea, începi să te îndoiești de orice și nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în propria persoană.

De aceea, este bine să observi semnele de infidelitate încă de la început. Niciun bărbat nu poate să ascundă o aventură de persoana cu care locuiește și care îl cunoaște cel mai bine. Comportamentul și atitudinea acestuia îți pot spune foarte multe lucruri, asta doar dacă ești suficient de matură pentru a nu lăsa dragostea să îți întunece rațiunea. Acest lucru se aplică și în cazul zodiilor. Fiecare semn astrologic are punctele sale slabe, care îl dau de gol în astfel de situații.

Berbec

Pentru un bărbat din zodia Berbec, sexul este extrem de important într-o relație, lucru pe care, probabil, îl știai deja. Dacă vezi că acesta și-a pierdut brusc apetitul, ar trebui să începi să îți pui anumite întrebări, deoarece acest comportament poate fi un indicator clar al faptului că altcineva îi îndeplinește fanteziile.

Taur

Taurii sunt fideli persoanelor pe care le iubesc, iar într-o relație nu înșală niciodată. Totuși dacă o va face, va încerca să îți ofere tot felul de explicații elaborate despre ce a făcut toată ziua, de ce a venit acasă târziu sau de ce miroase a parfum de damă. Dacă vezi că îți oferă mai multe explicații decât e nevoie, este momentul să aveți o discuție serioasă. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop compatibilitate zodii