MENIU

Cum scapi de mătreaţă cu un singur ingredient din bucătărie. Definitiv

Cum scapi de mătreaţă cu un singur ingredient din bucătărie. Definitiv

Tratamentele şi remediile găsite în comerţ pentru a scăpa de mătreaţă nu sunt mereu cele mai bune. Mai ales din cauza faptului că se bazează pe compuşi chimici care nu fac altceva degcât să distrugă scalpul. Astfel, în timp, problema mătreţii va apărea din nou.

Însă există câteva alternative pentru a scăpa definitiv de mătreaţă cu ajutorul unui remediu cât se poate de natural: oţetul de cidru de mere

În cele ce urmează vă vom prezenţa un tratament care trebuie urmat de cel mult două ori pe săptămâna şi care garantat vă va scapă de mătreaţă.

Ai nevoie în primul rând de jumătate de ceaşcă de oţet de cidru de mere. Toarnă 250 de mililitri de apă peste oţet şi amestecă bine de tot.

Odată ce ai făcut acest lucru, ai obţinut tratamentul de care ai nevoie pentru a scăpa de mătreaţă.

Înainte de a aplica acest tratament, şamponează-ţi bine de tot părul. Odată ce ai făcut acest lucru, adaugă şi amestecul pe care l-am descris mai sus. Apoi şamponează în continuare părul. Lasă substanţă să acţioneze cel mult 3 minute, apoi clăteşte-te bine.

Este foarte important să foloseşti un şampon cât se poate de simplu iar după prima clătire, mai adaugă încă jumătate din amestecul descris mai sus, fără să clăteşti părul însă, de această dată.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
tratament păr oţet scalp