MENIU

Cum scapi de farmece și deochi și cum afli dacă ai fost blestemat

Oricine trece prin perioade dificile, pline de necazuri, in relatii, in familie, la munca ori cu sanatatea. De obicei, orice coborare este urmata de un suis, pentru ca asa este viata, cu bune si cu rele. Uneori, insa, parca problemele se tin lant si soarele nu mai vrea de nicio culoare sa rasara si pe strada ta. Uneori, nu poti sa nu te intrebi daca nu cumva cineva ti-a facut farmece si disperarea parca te cuprinde tot mai mult, pentru ca te simti neputincioasa in fata vietii.

Daca te regasesti in randurile de mai sus, iti propunem sa investighezi problema indeaproape si sa incerci sa iti dai seama daca ai fost, intr-adevar, blestemata de o persoana rauvoitoare.

Iata cum sa identifici farmecele si cum sa scapi de ele!

Cum sa scapi de farmece
Zi de zi te certi cu iubitul, la munca totul pare sa se duca de rapa si te simti tot mai sfarsita si lipsita de viata? Nu trebuie sa presupui de cum dai de greu ca te-a blestemat cineva, dar daca situatia se prelungeste pe o perioada atat de lunga incat devine insuportabila, ar fi bine sa iti pui niste intrebari. In primul rand, este bine sa stii ca nu prea sunt sanse sa fii blestemata de o persoana straina, ci tocmai cineva pe care cunosti. Exista o persoana in viata ta care ar avea motiv sa se razbune pe tine? Cele mai comune tipuri de farmece sunt cele care te lovesc unde te doare mai tare: in viata amoroasa. Fie poti sa fii blestemata sa te indragostesti de cine nu trebuie si sa intri intr-o relatie toxica si abuziva, fie poate fi afectata relatia pe care deja o ai.

Desi nu orice ghinion poate fi atribuit unui blestem, este bine totusi sa iti pui intrebari atunci cand evenimentele din viata ta par sa fie doar negative.

Iata cateva semne ale unui blestem:

- te imbolnavesti fara motiv, foarte des, iar simptomele sunt mult mai grave decat ale unei afectiuni banale;

- ai niste ghinioane care deja depasesc statutul de coincidenta: iti apar cosuri exact inainte de o intalnire, ti se strica masina cand trebuie sa ajungi undeva, primesti amenzi, ai rezultate proaste la un examen pentru care ai invatat foarte bine etc;

Mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
farmece