MENIU

Cum scapi de carii în cel mai scurt timp. Descoperirea uimitoare care te fereşte de dentist

Asa scapi de dentist

Această metodă are şanse mari să ne scape definitiv de dentist şi să ne asigure o dantură sănătoasă, spun specialiştii.

Beneficiile uleiului de nucă de cocos includ, printre multe altele, îngrijirea părului, pielii, înlăturarea stresului, menținerea nivelului de colesterol, pierderea în greutate, creșterea imunității, digestie și metabolism adecvat, înlăturarea problemelor la rinichi, boli cardiace, hipertensiune arterială, diabet zaharat, îngrijire dentară și rezistență oaselor.

Aceste beneficii pot fi atribuite prezentei acidului lauric, capric, caprilic, dar și proprietăților sale antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene.

Calciul este un element important prezent în dinți. Deoarece uleiul de cocos facilitează absorbția calciului de către organism, ajută în obținerea unor dinți puternici. Ulei de cocos oprește, de asemenea, și apariția cariilor dentare.

Uleiul de nucă de cocos previne și contribuie la vindecarea cariilor dentare prin atacarea bacteriilor care le cauzează.

Așadar, tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți în cavitatea bucală două lingurițe de ulei de nuca de cocos. Mestecă uleiul sau așteptați până se topește și devine lichid.

Când devine lichid, plimbați-l prin întreaga gură timp de 20 de minute, iar apoi scuipă-l. În cazul în care doriți ca rezultatele să își facă rapid prezența, încearcați acest remediu și în cel mult o lună de zile, cariile dentare cauzate de bacterii vor dispărea.

Mai multe articole despre:
dentist dinti