MENIU

Cum să porți adidașii Hi-Top? (P)

Cum să porți adidașii Hi-Top? (P)

Dacă vrei să ai un stil diferit de majoritatea bărbaților, mai mult ca sigur te gândești să porți și o pereche de adidași înalți. Asortarea acestora poate fi dificilă, iar ca să creezi ținute reușite, trebuie să ții cont de câteva reguli. Iată care sunt acestea!

Alege modelul potrivit

Adidașii Hi-Top negri nu se asortează cu orice și fac multe ținute să pară banale! De aceea, încearcă să eviți această culoare. Nu purta nici nuanțe precum roșu, verde sau albastru, deoarece acestea vor lăsa impresia că te străduiești prea tare. În schimb, optează pentru o pereche de culoare albă. 

Cel mai bine ar fi să alegi un model simplu, care să nu conțină logo-ul unui brand sau alt imprimeu. În cazul în care vrei ceva mai interesant, poți purta și adidași cu fermoare laterale. Legat de material, alege un model din piele sau pânză. Nu purta însă pantofi sport înalți din piele întoarsă, deoarece aceștia nu arată așa bine și nu se sunt cea mai bună alegere în zilele ploioase.

Rămâi la stilul casual

Deși poți asorta încălțămintea înaltă cu alte articole sportive de la adidas, ținutele casual te vor ajuta să ieși mai mult în evidență. De aceea, încearcă să porți o pereche de blugi sau pantaloni chino. 

În partea superioară poți avea un tricou simplu sau cu imprimeu. Modelele cu desene animate și mesaje nu te vor avantaja. Însă te poți folosi de imprimeurile cu peisaje naturale sau dungi. Acestea vor transmite despre tine faptul că ești un bărbat matur, căruia îi place să se îmbrace lejer. Vrei altă alternativă? Poartă un tricou polo uni sau unul cu gulerul în V! Cât despre cămăși, cel mai bine ar fi să renunți la acestea. Dacă totuși vrei una, alege un model casual. O cămașă office nu se va potrivi, dar poți opta pentru una Oxford sau de blugi.

Folosește-te de straturi

Layering-ul presupune suprapunerea hainelor, într-un mod care să te avantajeze! Pentru a crea ținute reușite prin intermediul acestei metode, este necesar să ții cont de cromatică, material și textură. Începe cu o piesă vestimentară subțire și deschisă la culoare și continuă cu una care să fie mai lungă și mai închisă ca nuanță decât prima. 

Spre exemplu, dacă ai un tricou în V alb, poți purta peste el o cămașă gri și o geacă din piele neagră. Astfel, vei reuși să creezi o ținută cu trei straturi. Poți încerca și o cămașă verde deschis, împreună cu un pulover verde închis și o vestă matlasată de culoare bleumarin. Regulile pentru această tehnică ar putea fi dificil de respectat la început, dar cu cât exersezi mai mult, cu atât vor deveni mai ușor de pus în aplicare.

Poartă accesorii

Dacă vrei să arăți cool, cel mai important accesoriu de care ai nevoie este un ceas. Totuși, nu trebuie să alegi un model cu cureaua din piele sau oțel inoxidabil. În schimb, folosește un ceas sport negru, deoarece acesta îți va face ținuta mai lejeră. Poți purta și alte accesorii cum ar fi eșarfa, brățările din piele sau alte tipuri de bijuterii. 

În zilele călduroase, nu uita să adaugi și o pereche de ochelari de soare. Ține cont și de șosete! Chiar dacă încălțămintea ta e înaltă și ele nu se observă, șosetele scurte lasă zona de la glezne neacoperită și așa pot apărea răni mai târziu. Folosește o pereche lungă și dintr-un material subțire. Astfel, piciorul tău va putea să respire și să elimine transpirația.

Cum să ai mai mult stil purtând încălțăminte înaltă

Adidașii Hi-Top sunt destul de dificil de asortat, însă vei crea ținute interesante dacă alegi un model simplu, te folosești de straturi și adaugi accesorii. 

 

Mai multe articole despre:
adidasi inalti