MENIU

Cum să-l surprinzi în funcție de zodie

Cum ție îți place să fii surpinsă plăcut de către partenerul tău, cu siguranță și lui îi plac astfel de gesturi. Zodia lui ți-ar putea da  indicii cu privire la modul în care îl poți surprinde.

Bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec este pasional, energic și îi plac provocările. Dacă vrei să îl surprinzi, fii spontană, invită-l într-o vacanță cu doar puțin timp înainte de plecare. Acesta nu va refuza niciodată propunerea. Dacă vrei să îl suprinzi în alt mod, pregătește-ți cea mai provocatoare ținută și așteaptă-l seara la cină. Astfel îi vei delecta simțul pasional.

Bărbatul Taur

Bărbatul Taur este senzual, visător, cu simțurile foarte bine dezvoltate. Dacă vrei să îl suprinzi, pregătește-i o cină romantică, cu o ambianță plăcută și învăluită de miresme.

Bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni este energic, mereu dornic de a experimenta lucruri noi. Dacă dorești să îl suprinzi fă-i cadou o săritură cu parașuta. Îl vei surprinde cu siguranță și va fi foarte încântat.

Bărbatul Rac

Bărbatul Rac este sensibil și un romantic incurabil. Surprinde-l cu momente pline de romantism și fantezie. Când ieșiți la cină în oraș, fie la o plimbare în parc, îmbracă-te feminin, senzual și parfumează-te cu miresme care amintesc de parfumul trandafirilor. Astfel îi vei creea atmosfera romantică de care acesta are nevoie.

Bărbatul Leu

Cum bărbatului Leu îi place să-și surprindă partenera cu daruri scumpe și de bun gust, același lucru așteaptă și el. Dacă bugetul îți permite, surprinde-l cu o vacanță exotică într-un loc nou în care nu ați mai fost, sau măcar propune-i acest lucru. Nu va refuza cu siguranță.

 

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
leu gemeni taur berbec horoscop astrologie astre zodii rac