MENIU

Cum să îţi faci SINGURĂ breton în 5 paşi simpli

Cum să îţi faci singură un breton filat

Odata cu schimbarea anotimpului, un nou look poate fi binevenit. Noi iti propunem sa incerci un breton. Fie ca este vorba despre unul drept sau despre unul asimetric, el iti poate pune in evidenta privirea si poate transforma orice coafura intr-una cu totul noua.

Cum sa iti faci un breton drept si filat

Daca vrei sa ai un breton drept si filat, care iti poate conferi un aspect misterios si sofisticat, trebuie sa ai la indemana o foarfeca bine ascutita si un pieptene.

1. Adu in fata portiunea de par din care vei crea bretonul si imparte-o in trei: cea din fata va fi cea mai dreapta, pe care o vei fila, iar cele doua din lateral vor face trecerea catre parul ramas la lungimea initiala.

2. Decide care va fi lungimea bretonului si piaptana-l bine, pentru a te asigura ca toate firele au lungimea reala si ca nu sunt incurcate. Un sfat de care ar trebui sa tii seama este urmatorul: alege o lungime a bretonului mai mare cu o jumatate de centimetru decat ti-ai propus de fapt, pentru a nu avea surprize neplacute, cum ar fi aceea de a ajunge sa ai un breton prea scurt.

Descopera mai multe pe Divahair.ro.