MENIU

Cum să-ți faci poze de milioane la plajă. 5 sfaturi esențiale

Fotograful Emanuel Zainea ne-a oferit câteva sfaturi extrem de utile pe perioada verii, dacă vrem să ne facem poze la plajă. Din experienta lui extrem de vastă, Emanuel ne-a subliniat 5 cele mai importante lucruri de care trebuie să ținem cont. 

"Pozitiile pe care le poti adopta pentru a-i face fotografii la plaja sunt foarte importante deoarece iti pot exprima starea. De altfel poti comunica cu privitorii foarte clar prin pozitiile adoptate in fotografiile la plaja. Mai jos am expus câte o fotografie in care am sa iti explic punctul meu de vedere si ce poate transmite o fotografie din punctul meu de vedere si daca nu esti de acord ma poti contrazice", ne-a spus Emanuel Zainea. 

1. Daca vrei sa fii eleganta alege cu grija tinutele pe care le vei purta la plaja, incearca sa ai o atitudine in privire care sa exprime putina aroganta iar pozitia corpului sa fie una relaxata, nonsalanta, privirea sa fie pierduta in zare dar in acelasi timp curajoasa. Daca vrei sa adaugi un strop de sex appeal atunci cu siguranta o sa fie nevoie sa te joci usor cu parul nu foarte insistent.

 

2. Aici vorbim despre senzualitate care este conferita de buzele intredeschise precum si de privirea directa tinand ochii semideschisi avand o atitudine patrunzatoare. De asemenea un rol important il joaca si pozitia mainilor care iti vorbesc despre acel "touch me" iar daca esti indragostita de fashion si nu poti sta deoparte desigur nu iti vor lipsi accesoriile asortate cu un makeup waterproof in cazul in care vei face scuba diving.

3. Atunci cand vrei sa arati ca esti cea mai sexy de pe plaja ori vrei sa ai parte de multe priviri/propuneri cu siguranta cel mai bine iti poti pune in evidenta formele asezonandu-ti trupul cu un body foarte sexy iar postura pe care o vei adopta va fi una muuult mai HOT decat vremea insasi.Gura intredeschisa parul fluturand, palmele sunt intotdeauna cele care vor cauta sa indice ca esti open for fun precum si talpile ridicate pe varfuri ce dau senzatia de picior lung/sexy iar daca vrei mai multa atmosfera pentru fotografia ta poti desigur sa lasi valurile sa te "inveleasca usor" iar apoi poti continua cu cateva fotografii avand parul/trupul ud. O alta optiune poate fi nisipul lipit de piele insa nu foarte mult caci apoi te va trimite spre postura "trashy". 

4. Frumusetea ta poate deveni izbitoare atunci cand ai parul prins intr-o coada tip ponytail si privirea usor lasciva. Mainile asezate astfel te pot face sa pari relaxata, cuminte, dar si sexy doar daca atingi usor degetele de frunte. Daca optezi pentru buze de o culoare intensa insa nu vrei sa fii foarte "bad girl" o optiune este sa lasi gura relaxata, foarte putin intredeschisa dar niciodata inchisa de tot caci va parea ca nu ai nimic de spus. Accesorizarea poate fi punctul forte caci nu vrei sa pui accent neaparat pe corpul tau asadar poti incerca diverse variante de accesorizare potrivite cu makeup-ul precum si cu coafura. 

5. Aici naturaletea vine din simplul fapt ca parul iti flutura din cauza vantului iar mana pusa usor in par, cautand cu privirea razele soarelui, confera mai multa savoare fotografiei pentru ca transmite starea de libertate, da senzatia ca simti aerul, si "adulmeci" aroma marii. Cealalta mana relaxata pe langa corp precum si postura corpului inspira stabilitate, siguranta si denota totodata ca esti poti fi si sexy daca se doreste. 

"Descopera ce vrei sa exprimi in fotografii si asigura-te ca postura, mimica, vestimentatia, coafura, makeup-ul si accesorizarea iti vor oferi posibilitatea sa transmiti privitorilor ceea ce tu iti doresti", a incheiat  Emanuel Zainea

Mai multe articole despre:
poze plajă vara