MENIU

Cum să fii frumoasă fără machiaj

Orice femeie are o frumusete naturala, pe care poate sa o puna oricand in valoare si fara a apela la machiaj. Desi sunt multe femei care nu sunt sigure pe ele si nu ar iesi nici pana la magazinul din colt fara a se da macar cu rimel, in ciuda tuturor eforturilor, naturaletea este si va ramane intotdeauna o calitate apreciata de barbati.

Cum sa fii frumoasa fara machiaj in cativa pasi simpli

1. Ai grija de tenul tau

O mare parte din frumusetea naturala se trage din aspectul tenului . Cu cat vei avea mai multa grija de el, cu atat vei parea mai stralucitoare si mai atragatoare. Asadar, fa-ti un ritual zilnic de curatare, exfoliere si hidratare a tenului, urmand cativa pasi simpli. Foloseste creme hidradante potrivite tipului tau de ten si dormi pe spate, pentru a permite acestuia sa respire pe timpul noptii. Daca totusi nu poti sa te odihnesti in aceasta pozitie, alege o fata de perna din materiale fine, alunecoase, precum matasea. Elimina punctele negre si fa-ti masti naturale pentru a-ti hrani pielea in profunzime.

2. Nu iti neglija parul facial

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui look impecabil si fara machiaj este eliminarea pilozitatii faciale excesive si, foarte important, alegerea unei forme potrivite de sprancene pentru fata ta. Daca nu te-ai pensat pana acum, este recomandat sa apelezi la sfaturile unui specialist si sa te lasi pe mainile acestuia. Altfel, risti sa smulgi prea multe fire si sa le dai un aspect nenatural, complet inestetic. Daca ai norocul sa ai niste sprancene groase si bogate , afla ca anul acesta ele au revenit la moda. Uita-te doar la Cara Delevingne si vei intelege de ce!

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
frumoasă păr facial cum să fii frumos