MENIU

Cum să faci dragoste "HOT" la saună

Cum ar fi sa iti vezi partenerul tau stand gol in fata ta, imbiindu-te la o partida de amor. Ce poate fi mai excitant? Ei bine, ce zici de aceeasi imagine dar de aceasta data partenerul tau este ud si stralucitor din cap pana in picioare. Nu-i asa ca suna incitant?

Sexul intr-o sauna fierbinte se califica ca fiind una dintre cele mai senzuale si erotice experiente de viata. Este fierbinte, este plin de transpiratiei, este foarte personal si nu in ultimul rand este probabil un excelent rejuvenant pentru o relatie ce pare ca nu mai merge ca odinioara.

Nu numai ca veti primi amandoi un tratament de curatare si exfoliere a pielii datorita aburului cald, dar datorita atmosferei incinse va veti duce orgasmul la un nivel superior.

Intr-o sauna, corpul tau nu primeste chiar atat oxigen cat are nevoie ceea ce duce la o intensificare a simturilor. De asemenea creste si temperatura corporala ceea ce duce la o accelerale a tensiunii arteriale, sangele ajungand mai usor in punctele esentiale.

O lipsa constanta de oxigen pe o perioada mare de timp nu face bine creierului. Asa ca sesiunile prelungite de sauna pot fi daunatoare pentru amandoi datorita cresterii. Continuarea pe... lyla.ro

 

Mai multe articole despre:
null