MENIU

Cum s-a trezit o tânără după ce şi-a tatuat sprâncenele la salon: "Acum am patru"

Imagine incredibilă
<p>Delsha Campbell a avut un şoc atunci c&acirc;nd şi-a descoperit tatuajul permanent</p>

O tânără de 22 de ani şi-a dorit sprâncene mai groase şi mai bine conturate, aşa că a apelat la serviciile unui salon, pentru a-şi tatua sprâncenele. Procedura s-a dovedit, însă, un adevărat dezastru.

Inspirată de sprâncenele groase şi bine conturate ale manechinului Cara Delevigne, o tânără din Liverpool a apelat la serviciile unui salon, după ce a achiziţionat un voucher online. Cosmeticiana i-a depilat complet sprâncenele naturale cu ceară, apoi le-a tatuat, adoptând o formă mult diferită de cea naturală. Cu toată sperietura, tânăra a fost liniştită de cosmeticiană, care a asigurat-o că, imediat ce iritaţia va dispărea, sprâncenele vor arăta perfect.

Imediat după, atunci când sprâncenele sale naturale au început să crească, fata a descoperit, îngrozită, că avea patru sprâncene: "Arătam ca un clovn. Îmi smulgeam constant sprâncenele naturale, dar aveam mereu umbre", a povestit ea, pentru Metro.co.uk.

Din păcate, în ciuda faptului că Delsha Campbell a cheltuit aproximativ 600 de euro încercând să facă tatuajul să dispară, acestea sunt încă vizibile. Fata recurge la machiaj pentru a-şi acoperi tatuajul permanent ratat.  

Problemele nu i-au afectat doar înfăţişarea, ci, mai ales, încrederea în sine, Delsha povestind că a avut nevoie de terapie psihologică pentru a trece peste trauma şi a putea merge la muncă şi ieşi în oraş.

Mai multe articole despre:
salon tatuaj sprâncene