MENIU

Cum poți slăbi excelent toamna - Dieta de 17 zile fără să faci foamea: Pierzi 10-12 kilograme

Iată ce dietă poți urma în această toamnă pentur a slăbi 10-12 kg în 17 zile.

 

În urma dietei de 17 zile, creată de doctorul Michael Moreno, poţi slăbi între 10-12 kilograme. Bazată pe restricţionarea carbohidraţilor răi şi înlocuirea acestora cu carbohidraţi buni, dieta de toamnă te poate ajuta să ai un corp armonios, mai ales dacă o combini cu un program de exerciţii, scrie clickpentrufemei.ro.

Dieta de 17 zile este simplă. Încearcă să vezi cum funcționează și pentru tine. Este o tehnică extraordinară de pierdere în greutate.

 

Dieta de 17 zile. Cum funcționează rapid

1) La micul dejun, prânz și cină e bine să nu lipsească un smoothie special.

2) Ar trebui să bei cel puțin 8 căni de apă (plată, de la robinet, nu minerală) pe tot parcursul zilei.

3) Ar trebui să bei 3-4 cani de ceai verde pe tot parcursul zilei.

 

Dieta de 17 zile. Dieta de toamnă este compusă din 3 cicluri, de câte 17 zile fiecare, pentu a evita rutina care se instalează de obicei după cea de-a doua săptămână. În acest fel, corpul va arde mai multe grăsimi şi calorii.


Dieta de 17 zile. Primul ciclu în dieta de toamnă - Schimbarea obiceiurilor alimentare

Primul ciclu reprezintă cea mai restrictivă etapă, deoarece vei consuma maximum 1200 de calorii pe zi, fiind nevoită să elimini din alimentaţie orice sursă de carborhidraţi răi, precum cerealele rafinate, pâinea albă, prăjiturile, sucurile acidulate, cartofii, produsele de patiserie şi pastele făinoase. Pe parcursul celor 17 zile corpul nu va mai stoca grăsimile şi vei începe să slăbeşti.

 

Dieta de 17 zile.  Al doilea ciclu - Accelerarea metabolismului

Acest ciclu este menit să reseteze metabolismul şi îţi permite să adaugi 200 de calorii, însemnând că vei avea voie să consumi zilnic 1400 de calorii.

 

 

Dieta de 17 zile.  Al 3-lea ciclu în dieta de toamnă - Menţinerea rezultatelor obţinute

Ultima etapă din dieta de toamnă creşte cantitatea de calorii pe care ai voie să o consumi. Dacă până acum alcoolul era restricţionat, acum poţi savura un pahar de vin, de exemplu. În acest stadiu se presupune că ţi-ai obişnuit organismul cu hrană sănătoasă şi ai dezvoltat obiceiuri alimentare noi, care îţi vor fi de folos şi la finalul dietei, potrivit clickpentrufemei.ro.

 

 

Dieta de 17 zile. Al 4-lea ciclu în dieta de toamnă - Cum păcălești metabolismul

Ați ajuns la obiectivele urmărite când atingeți ciclul 4 al dietei de 17 zile. Ați reușit! Ciclul 4 valorifică ritmul normal al vieții tale și te ajută acum să construiești un plan potrivit de întreținere. Iată cum vă veți menține greutatea: fiți stricți în timpul săptămânii, iar în weekend poate fi mai lejer.

În Ciclul 4, în timpul săptămânii poți mânca ce ai inclus în meniurile din ciclurile anterioare, iar la sfârşit de săptămână, poţi mânca ce vrei, cu măsură.

În ciclul 4 metabolismul suportă din nou un șoc - așa-zisa „păcăleala strategică”, potrivit lui Michael Moreno. Pentru că urmați cinci zile de alimentație controlată, urmate de două zile de calorii crescute (în weekend).

În weekend, puteți începe să adăugați alimente care vă plac, cum ar fi burgeri, pâine, înghețată, vin, prăjitură cu brânză, deci vă accelerați metabolismul. Apoi se revine la dieta de luni, arzând calorii mai repede ca niciodată.

Ciclul 4 îți menține metabolismul între accelerat și lent, îi oferi surprize, ceea ce ajută să nu devină lent pentru multă vreme.

O regulă generală de urmat în timp ce vă stabilizați greutatea este să aveți cel mult trei „mese preferate” în fiecare weekend.

 

Dieta de 17 zile. Exemplu de meniu:

Mic dejun în dieta de toamnă: omletă din albuşuri de ouă, fructe, ceai verde.

Prânz în dieta de toamnă: creveţi, salată cu ton, orz brun, iaurt.

Cină în dieta de toamnă: carne de vită, peşte la grătar, legume cu orez.