MENIU

Cum iubesc femeile în funcţie de culoarea ochilor

În funcţie de culoarea ochilor, femeilor au un mod al lor de a iubi. Iată ce se spune despre ele, în funcţie de culoarea ochilor. 

Femeile cu ochii negri

Aceste femei sunt statornice, interesate de partea materială şi independente. Le place să fie admirate, dar le este greu să-şi găsească jumătatea perfectă. Nu le place să lase garda jos şi se ascund deseori după un paravan imaginar de care nu trec prea mulţi.

Femeile cu ochii căprui

Sunt bune partenere de cuplu, nu le place să înşele şi rămân alături de jumătatea lor dacă o întâlnesc. Sunt mame şi soţii bune, iubesc ideea de familie. În dormitor le place să domine partenerul.

Femeile cu ochii albaştri

Sunt firi calme şi visătoare, dar şi pasionale. Nu sunt foarte fidele pentru că le place să experimenteze în amor. În cuplu le place să se simtă protejate de iubit.

Femeile cu ochii verzi

Acestora le place viaţa, sunt libertine, le place să iubească. Nu se simt aproape niciodată vinovate dacă-şi trădează partenerul pentru că sunt atrase constant de partenerii potenţi. Se vor calma dacă-şi găsesc acel bărbat care va ştii cum să se poarte cu ele.

Mai multe articole despre:
femei iubire culoare ochi