MENIU

Cum înșală un bărbat, în funcție de zodie. Detaliul care îl dă de gol - Horoscopul infidelității

Cele mai infidele zodii

Să fii înșelată este, cu siguranță, unul dintre cele mai îngrozitoare și dureroase lucruri care ți se pot întâmpla într-o relație de iubire. Este cu atât mai sfâșietor cu cât tu nu te aștepți câtuși de puțin la asta din partea partenerului de viață. 

Berbec

În ciuda faptului că este mereu ocupat, bărbatul Berbec își face mereu timp pentru jumătatea lui, face tot posibilul să nu o neglijeze. Este foarte puțin probabil ca o eventuală relație extraconjugală să fie pre-planificată. Cu toate astea, dacă te înșală, o să fie vizibil mai puțin prezent în relația voastră. Berbecul trădător va fi permanent cu ochii în telefon sau calculator, vorbind cu cealaltă femeie – câteodată chiar uitând și de prezența ta în cameră. Astfel, dacă îl vei vedea mult mai conectat la lumea virtuală decât de obicei, e clar: este acolo pentru că te înșală și este la fel de atent la persoana cea nouă la fel cum erai atent la tine la începutul relație voastre.

Taur

Printre altele, despre Taur se spune că are cea mai mică predispoziție la adulter. Naitvii acestei zodii sunt o fire materialistă. Dacă sunt într-o relație cu tine, le place foarte mult să se înconjoare de obiecte care le aduc aminte de tine. Primul semn că Taurul e infidel? Începe să rătăcească, să nu ma idea 2 bani pe lucrurile tale. Brusc, nu ești cel mai important lucru din viața lui, iar lucrurile care îl duceau direct cu gândul la tine devin doar… lucruri! Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu