MENIU

Cum îl faci să se îndrăgostească pentru totdeauna

<p>Cum &icirc;l faci să se &icirc;ndrăgostească pentru totdeauna</p>

Cu siguranta, ti-ai pus aceasta intrebare de nenumarate ori. Este vorba de chimie si atractie, este vorba despre intalnirea persoanei potrivite in momentul potrivit sau exista si alti factori care influenteaza sentimentele unui barbat?

Daca vrei sa afli care sunt lucrurile care ii determina pe barbati sa se lase atinsi de sagetile lui Cupidon, iata care sunt parerile expertilor in psihologie si consiliere, scrie ele.ro.

Fascinatia totala fata de o femeie

"Un barbat trebuie sa fie captivat de totalitatea caracteristicilor unei femei: personalitate, inteligenta, forma corpului, miros, latura sa misterioasa. Pur si simplu, un barbat trebuie sa simta ca nu poate trai fara acea femeie si ca ea trebuie sa faca parte din viitorul lui!", spune Louann Brizendine, autorul volumului "Creierul masculin".


Sa simta ca o poate face fericita

"In definitiv, barbatii isi doresc acelasi lucru pe care si-l doresc si femeile - sa se simta conectati cu partenerele lor, sa simta atractia, sa experimenteze pasiunea. Un barbat cauta mereu o femeie care zambeste. Barbatii reusesc sa creeze o conexiune cu femeile in momentele cand simt ca au succes in a le face fericite. De aceea, femeile trebuie sa se concentreze mai putin pe a-si face partenerii fericiti si mai mult pe a fi ele insele fericite datorita lor", explica John Gray, autorul volumelor "Cartea Marte Venus".

Mai multe articole despre:
femeie bărbat dragoste cuplu relaţie