MENIU

Cum cucerești un bărbat în funcție de zodie?

<p>Cum &icirc;l faci să se &icirc;ndrăgostească pentru totdeauna</p>

Fiecare zodie are un element primordial - Apa, Aer, Pamant sau Foc - care ne influenteaza personalitatea si felul in care ne comportam cu cei din jurul nostru. Ce inseamna fiecare ?

BERBEC. Focul aduce personalitatii un plus de putere, pasiune si forta. Barbatul acestui semn este ambitios, disciplinat, creativ si capabil sa ofere caldura intr-o relatie. Se spune ca, daca vrei sa iubesti un barbat al Focului, trebuie sa detii arta iubirii... E o adevarata provocare sa-i atragi atentia. Asta pentru ca, desi pare greu de cucerit, ii place jocul seductiei, mai ales daca el e in ipostaza cuceritului. Asadar, tu ai rolul principal, tu detii controlul. Iar daca reusesti sa-i oferi clipe unice, l-ai cucerit pentru totdeauna!

Sfaturi: Cand abordezi un barbat al Focului, cel mai bine este sa fii originala. In niciun caz nu te incurca in strategii de flirt batatorite si fa-i surprize dintre cele mai neobisnuite, care sa-i confirme ca iubirea ta pentru el este unica. Iar dupa ce-l cuceresti, nu-l clasa ca pe un dosar in arhiva.

TAUR. Semn Pamantului aduce stabilitate, spirit practic si metoda. Natura lui este fixa si concentrata, orientata catre interiorizare, abstractrizare si analiza.

Barbatul din semnul Pamantului nu are nevoie de fie cucerit. Nu-i plac linguselile si tertipurile de flirt. Tot ceea ce inseamna arsenal de femeie - clipit languros din gene, machiaj senzual, imbracaminte sexy etc. - nu-i acapareaza atentia.

Pentru un astfel de barbat, lucrurile sunt clare: ii plac femeile bine educate, cu principii solide, care iubesc copiii si pun familia pe primul loc.

Sfaturi: A seduce un astfel de barbat doar pentru a-l seduce este cel mai necugetat lucru pe care-l poti face. Daca il vrei neaparat, trebuie sa lasi la o parte arsenalul de siretlicuri pe care le-ai folosit pana acum pentru a atrage un barbat.

Citește articolul integral pe Femeia.ro.

Mai multe articole despre:
taur berbec horoscop zodii