MENIU

Cum au petrecut vedetele Pastele

Cum au petrecut vedetele Pastele

Mini-vacanta de Paste s-a incheiat, asa ca am luat cu asalt conturile de socializare ale vedetelor pentru a vedea cum au petrecut si ce fotografii au mai postat Corina Bud, Andreea Raicu, Andi Moisescu, Anna Lesko si alte vedete.

Astfel, Corina Bud a petrecut Pastele in orasul sau natal, Satu Mare. S-a imbracat la fel ca fiul ei, Robin, in costum osenesc si s-a bucurat de traditiile populare neschimbate odata cu trecerea timpului. In plus, pe pagina ei de Instagram, Corina a postat o inregistrare video in care apare dansand pe o piesa oseneasca, facand pirueta dupa pirueta, spre incantarea fanilor.

In prima zi de Paste, Andreea Raicu a avut prieteni invitati la ea si a fost ocupata cu pregatirile. "In asteptarea musafirilor! Nicaieri nu este mai bine ca acasa in familie! Paste fericit!", le-a urat vedeta prietenilor sai virtuali de pe Facebook.

Andreea Marin a petrecut cateva ore bune duminica, in prima zi a Pastelui, in curtea casei sale. Vedeta de televiziune a pictat gardul cu flori  pentru a-i indeplini fiicei sale, Violeta, o dorinta mai veche. "De cand asteptam o zi cu soare pentru a implini promisiunea facuta fetitei mele: sa pictam gardutul din fata casei impreuna! A fost minunat! 3 pictori iscusiti, 2 mari si unul mic, multicolori din cap pana-n picioare la finalizarea ‘operei' Viata-i mai frumoasa si mai vesela daca nu uitam sa fim copii din cand in cand", le-a explicat vedeta prietenilor sai virtuali de pe Facebook.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
petrecere Paşte Andreea Marin Aandreea Raicu