MENIU

Culoarea potrivită a unghiilor în funcție de zodie

Potrivit astrologului Rose Theodora, selecția culorii pe care vrem să o aplicăm pe unghii, nu se bazează pe întâmplare. Este de fapt stabilit în stele. Ca și în semnele noastre astrologice și înclinațiile personale, avem o atracție pentru o anumită nuanță. 

Iată ce culoare preferă fiecare semn zodiacal:

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Berbecul este un semn rapid și energic. De obicei, optează pentru o culoare care să se potrivească personalității și energiei, dar ceea ce li se potrivește cel mai bine este o nuanță mai rece, cum este violetul, culoarea liliacului. Acest semn zodiacal se plictisește repede, așa că are nevoie de ceva  dur, dar mai liniștitor, o culoare care să-i ajute să se reîncarce și să se simtă mai bine.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Taurul este ghidat de planeta Venus și ei iubesc tot ce este natural, verde, dar și feminin, cum este nuanța roz. Dar, ceea ce lor le place mai mult decât spontaneitatea, este să-și urmeze visurile și să aibă mai mult curaj. De aceea, portocaliul este cel mai potrivit pentru ei.

Gemeni 21 mai - 21 iunie

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane pline de viață și foarte inteligente, care mereu se gândesc la multe lucruri și analizează tot ceea ce le trece prin minte, și nu realizează cum se simt ei de fapt. De aceea, albastru deschis îi ajută să simtă mai mult și să gândească mai puțin. Ei iubesc această culoare, dar nu știu de ce.

Rac 22 iunie - 22 iulie

Racul este opusul Gemenilor, ei simt atât de adânc, încât de multe ori uită să mai gândească logic și rămân blocați într-o situație incertă emoțională. În plus, acestora le place să aibă grijă mai mult de cei din jur înainte de ei, lucru care duce la apariția sentimentului că ei nu sunt iubiți. Purtarea unui roșu strălucitor îi ajută să se simtă mai încrezători, să acționeze mai mult pe impuls și să nu le mai fie frică să trăiască așa cum vor.

Află ce culoare preferă zodiile următoare AICI!

 

Mai multe articole despre:
zodie culoare ojă