MENIU

Cu ce tip de femeie te va înșela, în funcție de zodia lui. Horoscopul minciunii

Cu ce tip de femeie te va înșela, în funcție de zodia lui. Horoscopul minciunii

Este adevărat că unele zodii sunt mai predispuse să înșele, dar nu este o regulă ca toți nativii cu același semn zodiacal să procedeze la fel. Totuși, fiecare bărbat are un gen de femeie de care se simte atras și cu care ar putea să pice în păcatul trădării.

Iată cu ce tip de femeie te-ar putea înșela, în funcție de zodia lui:

Berbec

Acest nativ adoră senzațiile tari și îi place să se distreze, motiv pentru care trăiește la maximum fiecare clipă. Când Berbecul înșală, el caută un fior pe care nu l-a găsit încă în relația sa actuală. Este conștient de greșeala pe care o face, dar hormonii îi joacă feste atunci când observă o femeie care are acea sclipire pe care în partenera sa nu o găsește.

Taur

El adoră să simtă fluturii din stomac specifici unui început de relație și dorința de a retrăi acele senzații îl poate face să calce strâmb. Dacă monotonia apare în cuplul vostru, s-ar putea să uite de tine câteva clipe și să vrea să interacționeze cu o altă persoană care să îi dea impresia că trăiește un nou început. Este posibil să nu existe o conexiune fizică între ei, ci doar un schimb de mesaje sau câteva discuții care să îi stârnească Taurului imaginația. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop femeie horoscop cuplu