MENIU

Criză de încălţăminte de iarnă la New York

Criză de încălţăminte de iarnă la New York

Încălțămintea de iarnă se găsește tot mai greu în magazinele din New York din cauza unei perioade foarte lungi și intense de ger și de căderi de zăpadă, care a dus la epuizarea stocurilor de marfă, informează marți EFE.

Informația a apărut inițial în publicații precum 'The New York Times' și 'The New York Observer', care menționează totodată că metropola americană se pregătește pentru o nouă repriză de ninsori în această săptămână.

'Stocul nostru este zero în acest moment', explica un șef de magazin din Manhattan pentru 'The New York Times', care a constatat că situația este similară într-un număr important de magazine din oraș.

După știrea publicată de prestigiosul ziar, și alte publicații locale și-au făcut marți propriile anchete jurnalistice, care au confirmat problemele cu care se confruntă new-yorkezii de a-și găsi încălțăminte corespunzătoare.

În ediția sa digitală, 'The New York Post' citează mai mulți comercianți care au spus că nu le-au mai rămas prea multe perechi de cizme sau ghete de iarnă și că deocamdată nu știu când le-ar putea fi reînnoite stocurile.

Mai multe articole despre:
New York criză Ninsori încălţăminte de iarnă