MENIU

Crimă șocantă: Ce i-a cerut amantei să facă în timpul unei discuții pe Skype

Crimă șocantă
Ammaz Qureshi

Un cetățean britanic este acuzat de crimă după ce i-a ordonat amantei sale norvegiene, în timpul unei discuții pe Skype, să-și înece fetița de un an într-o găleată cu apă. 

Ammaz Qureshi, în vârstă de 35 de ani, a fost deranjat că micuța în vârstă de un an de zile plânge și îi deranja astfel în timpul conversației lor pe Skype. Drept urmare, bărbatul i-a cerut amantei sale norvegiene să o arunce pe fetiță într-o găleată cu apă și a privit pe internet cu aceasta s-a înecat, scrie Daily Mail

Înainte de acastă scenă, Qureshi a pus-o pe amanta sa să-și tortureze copilul în repetate rânduri. Astfel, fetița a fost forțată să mănânce praf de ardei iute, a fost ținută trează cu forța și a stat perioade lungi de timp cu picioarele legate. 

Ammaz Qureshi, de profesie contabil, a cunoscut-o pe femeia norvegiană în timpul unei vizite pe care aceasta a făcut-o în Londra în anul 2010. Deși era însurată de șapte ani, britanicul a început să întrețină relații sexuale cu ea. Femaia s-a întors în Oslo în aprilie 2010, însă cei doi au continuat să țină legătura cu ajutorul internetului. 

Fetița a fost băgată de două ori cu capul în apă, iar a doua oară și-a pierdut cunoștința. Femeia a chemat o ambulanță, însă micuța și-a pierdut viața a doua zi, la spital. Când a fost luată la întrebări de polițiști, ea a susținut că amantul ei britanic a pus-o să își tortureze fiica. 

Ammaz Qureshi nu este tatăl micuței și susține în fața procurorilor că este nevinovat. El a fost extrădat în Norvegia în urma acuzațiilor care i se aduc. Procesul va începe în următoarele luni în Oslo. 

Mai multe articole despre:
crimă bebeluş Skype bărbat amantă găleată socanta