MENIU

Coșmarul unui bărbat din Franța. Cât a pierdut după ce fiul său minor a pariat în joacă pe Le Pen

Un alt locuitor al Franței a pierdut în noaptea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor din Franța, alături de Matine Le Pen, stârnind hohote de râs pe rețeaua de socializare Twitter. 

În ziua alegerilor, un britanic care locuiește în Franța a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Twitter în care anunța că era convins că Marine Le Pen urma să câștige cele mai multe voturi și că a pariat 500 de lire sterline pe victoria ei. 

Câteva ore mai târziu, însă, când rezultatele exit-poll-urilor anunțau, deja, victoria clară a rivalului său, Emmanuel Macron, același cont de Twitter a publicat un mesaj care a dus la apariția unui număr foarte mare de glume la adresa sa. 

”Copilul meu în vârstă de 13 ani a folosit contul meu de pariuri și a pariat 500 de lire sterline pe Le Pen. Îmi vreau banii înapoi”, a scris bărbatul casei de pariuri, conform independent.co.uk. 

Internauții sunt, însă, convinși că bărbatul mințea, cu toate că acesta a încercat prin toate mijloacele să demonstreze că avea dreptate.

Mai multe articole despre:
Le Pen macron