MENIU

Chemați de urgență de o femeie, pompierii au rămas șocați când s-au uitat în mașina ei de spălat

O mama din Statele Unite s-a vazut nevoita sa cheme pompierii ca sa ii elibereze fetita de 11 ani care ramasese blocata in masina de spalat.

O fetita pe nume Trinity din Utah, Statele Unite, a crezut ca a gasit locul perfect in care sa se ascunda si s-a ghemuit in masina de spalat. Cand a incercat insa sa iasa lucrurile nu au mers la fel de usor ca atunci cand a intrat. Dupa cateva minute de smuciri si opintiri, micuta si-a chemat ceilalti doi prieteni de joaca care au incercat sa o ajute, scrie ziare.com, citând Yahoo News.

Dupa alte cateva zeci de minute in care au pus unt in masina de spalat, unt de arahide si chiar gheata in incercarea de a face mai usoara iesirea, copiii s-au declarat infranti si au chemat-o pe mama fetitei.

Femeia nu a stat mult pe ganduri si a chemat pompierii. Acestia au venit echipati sa taie masina de spalat. Din fericire, la fata locului, au constatat ca fata nu putea iesi mai ales din cauza unui aparat montat deasupra masinii. Asa ca au demontat din perete aparatul si fetita s-a eliberat imediat. Din fericire, Trinity nu a avut nevoie sa mearga a la spital, ci doar a alergat cateva ture prin casa pentru a-si dezmorti picioarele care intepenisera dupa 90 de minute in masina de spalat.

Mai multe articole despre:
fetiţă blocată Maşina de spălat