MENIU

Cele mai tari promoții la biciclete din primăvara aceasta

A venit primăvara și e timpul să profitați de cele mai tari promoții la biciclete dacă vreți să faceți mișcare și să adoptați un stil de viață sănătos.

Am strâns pentru voi cele mai tari promoții la biciclete pe care le găsiți online în această primăvară.

Toată oferta la biciclete de la eMAG poate fi consultată AICI. Toată oferta la biciclete de la evomag poate fi consultată AICI.

Noi am analizat oferta acestor magazine și vă propunem, mai jos, câteva reduceri extrem de interesante.

Cele mai tari promoții la biciclete: First Bike Cool Ride

First Bike Cool Ride este o bicicletă excelentă, recomandată celor cu înălțime de peste 170 cm, iar producătorii o mai recomandă pentru cei de peste 15 ani. Bicicleta are 21 de viteze și un cadru făcut din aluminiu ce are 18 inch.

Roata bicicletei este de 28 de inch, iar suspensia este de tip arc. Bicicleta cântărește 17,3 kg și este o alegere excelentă pentru orice începător.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Cele mai tari promoții la biciclete: Dino Bikes

Una dintre cele mai tari promoții la biciclete o găsiți de la Dino Bikes pentru bicicleta 414U pentru copii. Bicicleta are roți gonflabile, frână pe ambele roți plus roți ajutătoare pentru începători făcute din plastic.

Recomandările producătorului sunt ca această bicicletă să fie folosită de cei mici cu înălțimi între 95 și 127 cm de până în 40 de kg greutate. În principiu este potrivită oricărui copil între 4 și 6 ani. Diametrul roților este de 35cm și are o greutate de doar 8,9 kg.

Întreaga ofertă pentru această bicicletă o găsiți AICI.

Cele mai tari promoții la biciclete: Pegas Strada 2 3S

Pegas este bicicleta copilăriei celor mai mulți, iar acum este disponibilă o reinterpretare a originalului. Bicicleta are roți de 26 de inch și oferă un confort deosebit. Pegas Strada 2 este realizată în două versiuni: una cu o singură viteză, alta cu 3 viteze integrate în butucul Shimano Nexus.

Cadrul și furca sunt realizate din oțel hi-ten de calitate superioară. Bicicleta este destinată în principal bărbaților, însă poate fi folosită cu ușurință și de femei.

Întreaga ofertă pentru această bicicletă o găsiți AICI.

Cele mai tari promoții la biciclete: Cross Fitness DHS Contura 2867

Această bicicletă este una dintre cele mai tari promoții de pe piață, beneficiază și de o reducere de 15% și este dotată cu un cadru din aluminiu și geometrie specifică Cross.

Modelul de bicicletă de la DHS este destinat special bărbaților, este de tip mountain Bike, iar dimensiunea cadrului este de 19 inch. Roata are un diametru de 28 de inch și bicicleta dispune de 8 viteze. Bicicleta este ușoară, cântărind doar 13,5 kg.

Întreaga ofertă pentru această bicicletă o găsiți AICI.

Cele mai tari promoții la biciclete: Trekking Felt

Modelul QX70M Trekking Felt are un cadru de 52 cm și beneficiază de o reducere de 18% din preț. Acest model îmbină confortul, durabilitatea și stabilitatea unei mountain bike cu viteza și eficiența unei biciclete de oraș.

Furca este dotată cu o suspensie de cursă de 63mm, anvelope ce rulează rapid și au un profil polivalent, pentru a te putea duce pe trasee ușoare cu pietriș și teren neasfaltat.

Întreaga ofertă pentru această bicicletă o găsești AICI.

Cele mai tari promoții la biciclete: Dino Bikes 124RL

Bicicleta de la Dino Bikes face parte din seria WINX și este destinată exclusiv fetițelor de vârste cuprinse între 3 și 5 ani. Este de culoare roz iar pedalele sunt colorate cu personajele Winx, în plus este dotată cu roți Eva fără cameră cu diametrul de 30 cm. Dispune și de roți ajutătoare din material plastic.

Întreaga ofertă pentru această bicicletă o găsiți AICI.

Cele mai tari promoții la biciclete: MTB Felt Six 90 XL

Această bicicletă are un cadru de 22 inch și roți de 26 de inch. Este disponibilă pe culoarea verde și e dotată cu o furcă SR Suntour, are 21 de viteze, iar roțile sunt ușoare și rezistente și dotate cu frânele Tektro.

Bicicleta este capabilă și de drumeții off-road și cântărește doar 13,71kg. Poate suporta o masă maximă de 120 kg.

Întreaga ofertă pentru această bicicletă o găsiți AICI.

Cele mai tari promoții la biciclete: MTB Felt Q20R

Bicicleta Q20R este disponibilă pe culoarea verde și este destinată copiilor, însă este mult mai avansată decât oricare altă bicicletă pentru copii. Este perfectă pentru drumuri de pădure sau cărări de munte și are un cadru ușor.

Roțile au un diametru de 20 de inch iar cadrul este din aluminiu. Bicicleta are 7 viteze disponibile și cântărește 10,2 kg.

Întreaga ofertă pentru această bicicletă o găsești AICI.

Mai multe articole despre:
Cele mai tari promoții la biciclete