MENIU

Cele mai MIAU vedete feline. Mulți influenceri umani și-ar dori audiența lor - GALERIE FOTO

Chiar dacă despre câini se spune că sunt cei mai credincioși prieteni ai omului, pisica este cel mai îndrăgit. O dovedesc cel mai bine rețelele de socializare, unde vedete feline depășesc cu mult audiențele rivalilor canini și chiar se lupăt de la egal la egal cu influenceri umani. 

Celebrităţile Miau ale social-media

 

Din ianuarie 2022, Casa Albă are o nouă mascotă: pisica Willow, adoptată de Prima Doamnă, Jill Biden. Willow "se instalează la Casa Albă cu jucăriile ei favorite, cu recompensele ei şi are mult spaţiu la dispoziţie pentru a explora şi a mirosi", a spus Michael Larosa, secretarul de presă al Primei Doamne, scrie Bored Panda, citat de stirile TVR.

Willow - sursă foto Profimedia

Motanul Larry, felina de pe Downing Street numărul 10, poartă numele oficial de ``Chief Mounser``, fiind cel mai faimos membru al reşedinţei. Are deja 12 ani vechime la locul de muncă.

 

Larry. Sursă foto Profimedia.

Lil Bub este o celebritate americană cu aproape 3 milioane de Like-uri pe Facebook care şi-a făcut debutul pe marele ecran în 5 august 2016. Lil Bib a fost găsită într-un şopron din Bloomington, statul Indiana, şi deşi are 5 ani este foarte mititică. S-a născut cu multe deficienţe şi chiar dacă nu are dinţi şi stă cu limbuţa mereu afară, este foarte drăgălaşă.

Lil Bub. Sursă foto: Profimedia

Maru, stăpânul cutiilor. Este un motan Scottish Fold de 8 ani din Japonia şi filmuleţele sale postate pe youtoube au făcut mai mult de 300 de milioane de vizualizări. E menţionat frecvent în media şi considerat de unii cea mai celebră pisică de pe internet.

Maru. Sursă foto: Profimedia

Venus, pisica cu două feţe, este şi ea una din celebrităţile lumii felinelor care a fost protagonista unor show-uri de televiziune. Cu cei mult de 1 milion de fani pe Facebook şi 673 de mii de followers pe Instagram, Venus este o senzaţie a internetului, potrivit Bored Panda.

 

Venus, Sursă foto: Profimedia

Garfi este cea mai furioasă pisică din lume, sau cel puţin aşa arată. Este o persană portocalie care tăieşte în Turcia, iar stăpânul ei i-a dedicat un album Flickr, vizualizat de zeci de mii de ori.

Garfi. Sursă foto: Profimedia