MENIU

Cele mai întâlnite greșeli pe care femeile le fac când folosesc creionul de buze

Cele mai întâlnite greșeli pe care femeile le fac când folosesc creionul de buze

Creionul de buze are un trecut neplăcut- de când femeile s-au gândit că e o idee bună să asocieze creionul de buze maro cu un ruj deschis la culoare. Dar acest creion are un loc important în machiajul nostru dacă este folosit corect: adaugă culoare și creează linii precise. Iată topul greșelilor pe care femeile le fac când folosesc creionul de buze:

1. Prea închis

Prima greșeală pe care o știm încă de la începutul anilor ’90 este să nu aplicăm niciodată un creion închis la culoare în jurul rujului tău. Nu numai că e de prost gust, dar îți face buzele subțiri. Dacă nu găsești o nuanță mai apropiată de ruj, folosește o nuanță cu câteva tonuri mai deschise. Va face ca buzele tale să pară mai pline în zona de interior.

2. Lasă pete

Cel mai important rol al unui creion de buze este să creeze linii drepte perfecte. Dacă lasă chiar o pată, buza va arăta neîngrijită. Acoperă greșelile cu fond de ten. Trasează pensula de-a lungul buzei pentru a acoperi toate imperfecțiunile.

3. Linii stridente

Așa cum nu vrei pete, nu vrei nici linii stridente. Linia ar trebui să fie subtilă și să se impregneze în ruj. Două trucuri simple: lovește vârful unei pensule de-a lungul buzei pentru a netezi look-ul și nu ascuți creionul prea mult.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
femei greşeli buze creion intalnite fac folosesc